TJ, чудесно е, че си писала в темата, за да споделиш различно мнение! И... ако беше спряла до тук, всичко щеше да е наред. Но кое те накара после да напълниш поста си с безмислени обобщения и квалификации?
Второ, нека не бъдем агресивни към хора, които не познаваме.
Големият процент от постовете в темата са
не агресивни (и в какво се изразява агресията им?!? ),
а възмутени. Причината за възмущението е обяснена ясно в първия пост и
дори в заглавието.
Темата за епруветките, пусната също от потребител с 2 поста, не е предизвикала ничия бурна агресия (както ти сама си казала, "не търси под вола теле"
)
И още - говорим за някого, който вместо да коригира грешките си, се опитва да ги покрие, отправяйки заплахи към организация, на която аз имам доверие. Нужно ли е да го познавам лично, за да съм възмутена от действията му?
...Разбирам,че от форума се подкрепяте,
... а не от форуми, в които 1-2ма потребители са ползвали услугите на лабораторията, а останалите просто скачат да ги защитат, подтикнати от "форумна солидарност".
Наистина ли смяташ, че тук сме събрани стадо не мислещи овце, които се подкрепят на всяка цена, само от "форумна солидарност"???
1 -
Ultra дълго и подробно е обяснила ситуацията. Всеки, който може да чете и мисли, може да прецени сам.
2 - Да, аз имам доверие на
Ultra и другите лидери на Сдружението и когато четях темата, дори за миг не ми е минало през ум, че лъжат или изопачават фактите. НО това доверие не е сляпо и безпричинно, не съм им го дала от глупост или невежество, а защото години наред отблизо следя дейността им.
Да ги наричаш "1-2ма случайни потребители" е направо нелепо
3 - Апологетите на лабораторията се появяват тук като комети, да обяснят как не трябвало "да бъде оплювана" и никой от тях (поне до момента) не се е заел да опровергае конкретните обвинения. Ако го беше направил, щеше да разруши "форумната солидарност". Толкова е просто...
4 - Сигурна съм, че има хора, които биха написали "ама на мен в Рамус много добре ми взеха кръв". Само че не го правят, защото осъзнават, че един такъв факт има малко отношение към главната тема тук -
неадекватното поведение на собствениците на лабораторията.
Нямам намерение да адвокатствам на останалите потребители, изказали мнение, но аз самата съм писала в тази тема и се чувствам обидена от квалификациите в този пост.
Изпитвам подозрения, че той умишлено е оформен така, точно с цел да омаловажи темата.
Може би трябваше да го подмина с мълчание, но се замислих, как аз самата разчитам "знаците", когато попадна в някой нов форум (и в този включително, преди време). Хората, които четат редовно тук, лесно и бързо ще се ориентират, но случайно попадналите в темата как да разберат, зад кой ник, какъв човек стои? Наистина могат да си помислят, че горките потребители, които се обявяват в защита на лабораторията, имат по 1-2 поста тук, само защото скачаме да ги бием и сме агресивни
, а не защото се опасяват, че ако напишат нещо по-конкретно, веднага ще лъсне на светло пряката им връзка с коментираната лаборатория...