Дойде времето да напиша няколко реда. Ако желаят модераторите и мислят, че са неуместни - да трият.
Този постинг е последният , които ще напиша във форума на този сайт.
Няма да "адвокатствам" на никой, нито пък ще правя каквито и да било коментари по отношение на Сдружение "Зачатие". От днес не съм член на Сдружението, за което съм подала молба за прекратяване на членството ми, като съм изпратила писмо с подписаните от мен документи на мейла на Сдружението - моля членовете на УС да се запознаят, ако желаят.
Личните си мотиви няма да изказвам - имам собствена представа за нещата и смятам, че така е редно. Ще направя само три обръщения:
Мели, искренно ти благодаря , въпреки че си имала негативно отношение към мен, респ. контакта ти с мен е бил неприятен за теб, си ми помагала в трудни моменти. Ако се питаш какво имам предвид, ето това: "« jam » Мели беше права за теб" Желая ти лични и професионални успехи!
Джам, по повод постинга ти в темата "Черен списък на юзърите в чата". Много добре знаех, кой съм баннала. Ако се вгледаш по-внимателно в моя постинг, ще установиш, че неговата приятелка - Мимитърново също беше банната собственоръчно от мен.
Обръщението ти "скъпа" към мен е лицемерие, защото аз никога не съм ти била скъпа, нито ти на мен. Останалото - кой ще ми се смее и кой не, си е моя работа, която нито пряко, нито косвено персонално те засяга.
На всички момичета - членове на Сдружението или потребители във форума и чата, казвам следното: Благодаря Ви, че една година ми помагахте със съвет и добра дума. Дано съм помогнала поне с усмивка, ако не със съвет на някоя от вас. Извинявайте, че сте били принудени да "ми давате акъл и да ме дондуркате"!
Накрая, една персонална молба към Сигнус. Моля, тъй като нямам такава опция, изтрий ми профила. Имам и една друга регистрация didi_1 /но не мога да вляза в нея по необясними за мен причини и за това се наложи регистрация на ника Лейди_11/ - трий и нея.
С пожелание да се сбъднат всичките Ви мечти! Лейди_11