Здравей Шущи,
при мен резултата за беше същия като твоя: "Генетичен вариант в гена на плазминоген активатор инхибитор 1(PAI-1):носител на генотип 4G/5G". Всички останали генетични ми бях в норма.
Проф. Кременскси беше написал заключение, че откъм генетичните изследвания всичко е наред и не се нуждая от терапия. Когато обаче посетих д-р Тодорова и й показах изследването, тя ми назначи терапия с аспирин протект и Весел дуе, дори смяташе да ми включи фраксипирин след 16 г.с.(при необходимост). Бремеността ми се развиваше като по учебник, но за съжаление в 34 г.с. загубихме бебето заради възел на пъпнат авръв т.е. причина, която не е свързна нито с имунологичен, нито с генетичен проблем...Както и да е...Просто исках да ти изостря вниманието на този генетичен резултат, защото повечето лекари го подценяват и го смятат за нормален. Аз така и не разбрах защо има проблем, защото д-р Тодорова ми го обясни твърде сложно, но й се доверих. Тук в зачатие имаше подобна тема преди време и по-запознати момичета бяха описали подробно за тези генетични изследвания...Разрови се и потърси!
Успех! |