0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Мнение за ирисова диагностика
« -: Септември 06, 2007, 11:26:16 am »
Чувам добри отзиви за ирисовата диагностика,моля за мнение на тези,които са ходили.Интересума ме д-р Димитрова от Варна,понеже не намерих друг лекар за Варна.Моля кажете доволни ли сте,какво точно представлява и назначават ли ти лечение или е само диагностика,и колко струва горе-долу.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Re: Мнение за ирисова диагностика
« Отговор #1 -: Септември 07, 2007, 13:12:52 pm »
аз ходя на ирисова диагностика при д-р Димитрова и съм доволна.Сядаш на един стол и тя ти гледа очите с лупа,това е прегледа.Прави диагностика и назначава лечение но е привърженик на хомеопатията.Ако имаш други въпроси питай.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #2 -: Септември 07, 2007, 18:19:01 pm »
Благодаря ти.Още един въпрос-да се обадя ли да запиша час или направо да отида и колко струва прегледа?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #3 -: Септември 07, 2007, 21:00:41 pm »
непременно се обади за час,пролетта беше 15лв.
*

sisneva

« Отговор #4 -: Април 04, 2009, 02:17:55 am »
Здравейте на всички!Искам да споделя с вас патилата си.Дъщеря ми от 2 години е със суха кашлица,която остана след боледуване от ОРВИ.След това започна ходене по всякакви доктори-УНГ,алерголози,но след малко подобрения ГАДНАТА КАШЛИЦА пак се завръща.Един ден свекърва ми сподели,че ходила на ИРИСОВА ДИАГНОСТИКА при д-р Димитрова във Варна и била много доволна от прегледа.Записахме си час и зачаках ЧУДОТО!Изчетох доста по темата и мислих позитивно,докато не посетих д-р Димитрова.Така наречената специалист-ирисолог Димитрова ни посрещна-мен и дъщеря ми-в доста мизерния си кабинет с абсолютното си достолепие на шарлатанка!!!След хладни поздрави,извади от едно очукано бюро апаратурата с която диагостицира дъщеря ми-ЛУПА С ЛАМПИЧКА В ОСНОВАТА-струва 1,50лв. от магазин всичко по 1 лев.Но всичко това няма значение-в името на детето ми всичко мога да приема.Шокира ме диагнозата-НЕРВЕН СТОМАХ!!!?Дъщеря ми никога не се е оплаквала от стомах!След като разбра,че "ДИАГНОЗАТА" не е точна се започна едно налучкаване-да се смееш ли,да плачеш ли..?!Така,че който не иска да слуша НЕБИВАЛИЦИ,да харчи 20лв./само преглед,защото след това ти изписва рецепта с билки и илачи за 35лв./и да губи време да не ходи при "ИРИСОЛОГ-ДИМИТРОВА".Дано да помогна на някой.Забравих да пиша,че след 1 месец "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" трябва да се направи контролен преглед според "ИРИСОЛОГ Димитрова". :x
*
« Отговор #5 -: Април 05, 2009, 15:22:53 pm »
И аз преди време се ирисо-диагностицирах, но нищо съществено не получих като информация., само акцент за някакви хипотетични заболявания, които мога да развия при определени условия. А за проблемите, които наистина съм имала по това време и все още имам - нищо!

На този етап, като че ли предпочитам да дам 20 лв на някоя ясновидка ..  :D
« Отговор #6 -: Април 09, 2009, 17:46:37 pm »
аз лично съм много доволна от д-р Димитрова от Варна (кабинетът и е до адвокатската градинка), пояснявам, защото чух че имало 2 докторки с това име, които практикували ирисодиагностика във Варна.
Доволна съм защото традиционната медицина така и не разбра какво точно ми има, а аз имах болки в една става. Мненията варираха от съмнения за реактивен артрит до "това е травма, ще ти мине". Да ама не ми минаваше, а се разпространяваше и по други стави и така стигнах до нея.
Тя ми постави гадната диагноза "ревматоиден артрит", но като зная, че в рода ни има такова заболяване и като не ми минаваха болките с месеци реших да опитам. Вземам само хранителни добавки (не са хомеопатични). С радост мога да кажа, че вече съм добре :) Явно това заболяване съм го хванала в ранен етап (за това и традиционната медицина не се ориентира добре) и с добавките се лекувам успешно.
Аз лично съм доволна. Смятам с нея да пробвам лечение за стерилитета ми, но тя все още не желае да се намесва в хормоните докато не затихне артрита съвсем. Е, разбира се, че ще отида и специалист по стерилитет също така, но искам да видя тя как би ме лекувала.
Иначе и с изследвания съм си доказала (на себе си), че действа:
от ревма фактор 4 пъти над нормата (подредих се така, защото не си пих добавките, натоварих си ставите и не се храних добре), след 1 месец приемане на омега 3 и други добавки, ревма фактора падна до 0,2 при реф. 20, на следващия ден беше 8,2 при реф. 20.
Аз съм на принципа - ще пробвам, ако ми помогне - ОК, ако не - поне не вреди.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
« Отговор #7 -: Април 13, 2009, 12:55:17 pm »
Включвам се пак след няколко дни, само за кажа, че е задължително да се ходи и по доктори от т. нар. "традиционна медицина". Ирисодиагностиката и хранителните добавки помагат, но задължителна е консултацията с лекари, ако трябва 2-ма, 3-ма, колкото трябва, за да се установи точния проблем, да се направят необходимите изследвания и т.н.
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)