аз лично съм много доволна от д-р Димитрова от Варна (кабинетът и е до адвокатската градинка), пояснявам, защото чух че имало 2 докторки с това име, които практикували ирисодиагностика във Варна.
Доволна съм защото традиционната медицина така и не разбра какво точно ми има, а аз имах болки в една става. Мненията варираха от съмнения за реактивен артрит до "това е травма, ще ти мине". Да ама не ми минаваше, а се разпространяваше и по други стави и така стигнах до нея.
Тя ми постави гадната диагноза "ревматоиден артрит", но като зная, че в рода ни има такова заболяване и като не ми минаваха болките с месеци реших да опитам. Вземам само хранителни добавки (не са хомеопатични). С радост мога да кажа, че вече съм добре
Явно това заболяване съм го хванала в ранен етап (за това и традиционната медицина не се ориентира добре) и с добавките се лекувам успешно.
Аз лично съм доволна. Смятам с нея да пробвам лечение за стерилитета ми, но тя все още не желае да се намесва в хормоните докато не затихне артрита съвсем. Е, разбира се, че ще отида и специалист по стерилитет също така, но искам да видя тя как би ме лекувала.
Иначе и с изследвания съм си доказала (на себе си), че действа:
от ревма фактор 4 пъти над нормата (подредих се така, защото не си пих добавките, натоварих си ставите и не се храних добре), след 1 месец приемане на омега 3 и други добавки, ревма фактора падна до 0,2 при реф. 20, на следващия ден беше 8,2 при реф. 20.
Аз съм на принципа - ще пробвам, ако ми помогне - ОК, ако не - поне не вреди.