0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

симптоми
« -: Април 17, 2009, 11:08:26 am »
Добро утро на всички! Искам да ви споделя че от м.Януари насам усилено работим за бебок, но нещо не се получава. И като чета тук във форума симптомите на различни мами, аз се обърквам, защото при мен всеки месец 1 седмица точно преди датата на менструация имам ужасно напрегнати гърди и силни болки в яйчниците (аз по това разбирам, че цикълът ми наближава). И забелязвам от както започнахме да работим по въпроса цикълът ми започна да идва на 25 дни, а не на 28, както беше до тогава. Този месец трябва да ми дойде на 19 април, т.е. съвсем скоро. И от вчера гърдите ми са ужасно напрегнати. Непоносима е чак болката. Яйчниците също ме наболяват точно като ПМС.(но това е всеки месец, затова не ми прави впечатление). Нищо не ме навежда на мисълта, че съм бременна защото всеки месец е така а резултат никакъв. А понеделник (13 април) вечерта имах страшно главоболие и повръщах 2 пъти. Ще чакам 19-ти април и дано........, но вече си мисля че има някаква причина и ще си взема направление.
« Последна редакция: Април 17, 2009, 13:23:22 pm от Osiana »
*
Ами да беше го пуснала още веднъж 8)
Абе не можете ли да четете.Темата е за ДОКАЗАНА ВЕЧЕ БРЕМЕННОСТ!!! :x
Сори за спама
компа заби, а и какъв е проблема......

мод: редактирано за нарушаване на т.9 от правилата на форума.
« Последна редакция: Април 17, 2009, 12:28:00 pm от Елфи »
*
компа заби, а и какъв е проблема...... много сте груби в този форум, даже отвратителни, съжалявам за директността, но.....
Като ти е забил компа,сега да си беше изтрила двата излишни поста,а не да пишеш глупости 8)И като сме ти отвратителни,какво правиш тук??
Айде,със здраве и все пак ти желая НАИСТИНА да си вече бременна :DУспех!
*
dgina , няма нужда да се държиш грубо! Много често се случва да се публикуват два еднакви поста.
Друг е въпросът, че потребителката не е публикувала поста си на правилното място, но това не е повод да се държим грубо и невъзпитано.
 Имате време да си редактирате постовете. Моля да го направите и занапред да се придържате към добрия тон.

« Последна редакция: Април 17, 2009, 11:49:56 am от Елфи »
*
dgina , няма нужда да се държиш грубо! Много често се случва да се публикуват два еднакви поста.
Друг е въпросът, че потребителката не е публикувала поста си на правилното място, но това не е повод да се държим грубо и невъзпитано.
 Имате време да си редактирате постовете. Моля да го направите и занапред да се придържате към добрия тон.

Извини ме Елфи :oops:
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: симптоми
« Отговор #6 -: Април 17, 2009, 13:45:47 pm »
kirova, ПМС се усещат и при наличие на бременност, така че си изчакай датата.
dgina, мисля, че трябва да се извиниш и на kirova, а не само на елфи. все пак тя е нова във форума и грубото ти отношение е неуместно ;)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #7 -: Април 17, 2009, 14:06:01 pm »
kirova, ПМС се усещат и при наличие на бременност, така че си изчакай датата.
dgina, мисля, че трябва да се извиниш и на kirova, а не само на елфи. все пак тя е нова във форума и грубото ти отношение е неуместно ;)
Ако съм счела за необходимо бих се извинила/та тя ни нарече отвратителни/ и то само защото и казах да чете къде пише :?И смятам че това не е твоя работа,извинявай
Сори за спама :oops:
« Последна редакция: Април 17, 2009, 14:08:51 pm от dgina »
« Отговор #8 -: Април 17, 2009, 16:41:49 pm »
 Здравейте и аз сам нова и честно казано вече ме е страх да задавам въпроси,да не би да сбъркам нещо.Нали форума е да си споделяме и да обменяме опит,а не да се караме!

« Отговор #9 -: Април 17, 2009, 18:06:50 pm »
ДА НАИСТИНА Е ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ, НО НЯКОИ ХОРА НЕ СА ТАКА ДОБРОНАМЕРЕНИ ЯВНО.
*
« Отговор #10 -: Април 17, 2009, 18:45:00 pm »
Здравей kirova, и добре дошла във форума ..  :D

Моето мнение по темата ти е да изчакаш поне 5-6 месеца опити, ако си над 30 г.; и една година - ако си под тази възраст и ако през това време не се получи бременност, да си вземеш направление за специалист по стерилитет. Може да обсъдиш с личния ти лекар възможността да ти пусне по касата изследванията, включени в т.нар.пренатален скриниг.  Някои се поемат от касата., но за други трябва да си платиш.

/off
dgina, това че имаш 1000 поста в един форум не ти дава право да се държиш грубо с новите потребители. Възмутена съм от държанието ти! 
« Отговор #11 -: Април 17, 2009, 19:29:21 pm »
Кирова здравей и добре дошла.
Аз предлагам всички възмутени от реакцията на dgina да приемем че просто не е била в настроение. А може и други фактори да са и повлияли за да реагира по този начин (на всеки му се случва да избухне понякога). Дано да е било така и да няма повече караници.
Относно симптомите ти - мисля че всички в началото минават през това - вглъбяване в различни признаци на тялото, болки болежки, придърпвания, станало ли е или не, надежди...Това е нормално, но без да е минало определеното време и без тест няма как да знаеш станало ли е или не. Искрено се надявам при теб този месец да се е случило чудото:.
P.S.Мисля че не трябва да се страхуваме да питаме за всичко, но това не изключва и търсенето и ровенето преди това.

*
« Отговор #12 -: Април 18, 2009, 20:30:20 pm »
Ей мацки,вие от майтап не разбирате ейй :wink:Извинявам се,ако съм обидила някого от тоя форум и то нааай-официално/и на теб Кирова :D/Идеята е друг път като се пише ,първо да се чете където трябва,това е :DАйде сега със здраве,че пак оспамих темата и Елфи ще ме бие :D