0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: L-carnitine и опити за забременяване
« Отговор #60 -: Април 10, 2009, 01:53:05 am »
Фаталче, :D на първия въпрос не мога да ти отговоря
но на втория - не,Л Карнитина е аминокиселина,която по никакъв няма да повлияе на хормоналните ти нива.Не се притеснявай и си го пий,но не по-дълго от 4 седмици.После пауза от месец и ако имаш нужда пак за още 4 седмици...Не забравяй,че трябва и да се спортува!!Ако питаш мен може да пробваш с разделно хранене(има доста инфо в нета,а и книги)Има мн добър ефект,отслабва се лесно,без вечното гладуване,а и не е диета,а начин на живот :wink: На разделно хранене съм вече повече от 6год и съм 55кг стабилно,само веднъж напълнях до 67 когато пиех противоз.,като ги спрях пак си отслабнах...Сега също качих 3кг,и съм се метнала във вкъщи да спортувам(а по цял ден съм в фитнес залата),и Л Карнитин пия от вчера
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #61 -: Април 10, 2009, 01:56:17 am »
Ето интересно инфо http://www.bb-team.org/articles/882/
и внимавай,дали това което копуваш е това което искаш!До колкото знам хранителните добавки(какъвто е карнитина) в БГ не подлежат на проверка както лекарствата :?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #62 -: Април 10, 2009, 08:44:05 am »
L-carnitine , който съм си взела е на GNC. Тази сутрин вече пих 1 капсула от 500 мг и  :veloergo: до припадък! :mrgreen:
 Ще потърся информация дали влияе на хормоните. Другия цикъл ще пускам хормони за Фонда и ме е страх ФСХ да не ми изиграе лоша шега...
 Надявам се и Денис да се включи , за да си каже мнението.