0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

въпрос
« -: Март 26, 2009, 19:55:30 pm »
здравейте.имам един въпрос?имам редовен цикъл и овулация на 11-12 ден.когато съм в овулация имам болки и напрежение в гърдите и болки в яйчниците.но този месец не беше така.нямаше болки напрежение в гърдите,само леки тапи болки много ниско долу.и те4ение което беше като вода и без никакав цвят.и го имах два три пати.ако темата ми не е за тук премахнете я но незнам каде да пиша.ако някои може да ми каже нещо мерси.
jerito
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: въпрос
« Отговор #1 -: Март 26, 2009, 20:30:19 pm »
в твоя случай нещо може да ти каже лекар след преглед или изследвания. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #2 -: Март 26, 2009, 20:54:10 pm »
щом ти е редовен цикълът е добре, може просто този месец да си нямала овулация, мисля че е нормално да се случи 1-2 пъти годишно....Така че ако всичко останало ти е ОК виж как ще бъде и другия месец....и не се притеснявай толкова много
« Отговор #3 -: Март 26, 2009, 21:34:21 pm »
да но знаете ли какво ме притеснява-имам болки в гарба и краста странен апетит,и много силно обоняние.
jerito
« Отговор #4 -: Март 27, 2009, 00:02:44 am »
Лекар може да отговори на въпросите ти, защото тук можем само да гадаем.
Ако се съмняваш за бременност - направи тест.
Успех !
« Отговор #5 -: Март 27, 2009, 00:32:48 am »
съмнявам се за бременност,но не ми се вярва...
jerito
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #6 -: Март 27, 2009, 09:53:51 am »
Аз също мисля, че една консултацийка с доки няма да ти навреди, а ако искаш изчакай цикъла и виж какво ще стане другия месец! А дано изобщо да не идва лелката!/поне в близките 9 месеца/
« Отговор #7 -: Март 27, 2009, 11:30:10 am »
Направи си тест за бременоост има някакъв нов Presto- можел да се използва за най-ранни резултати, 7 дена след половия контакт можел да отчете бременност....
Това не изключва разбира се прегледа при лекар...
« Отговор #8 -: Март 28, 2009, 00:32:31 am »
а може ли да ми е пропуснала овулацията този месец.случва ли се?
jerito
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #9 -: Март 28, 2009, 01:49:26 am »
Да поне веднъж годишно задължително.
« Отговор #10 -: Март 31, 2009, 17:06:21 pm »
момичета можете ли да ми кажете нещо повече за зацапването.вчера ми се случи нещо странно и незнам какво да мисля!няколко дена подред имах тапи болки много ниско долу,леко придарпване все едно.вчера когато отидох до тоалетната по малка нужда,и забелязах че имам леко много бледо розово течение,което само тогажа забелязах и повече не е имало.две три капки...и после всичко беше наред...
jerito
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #11 -: Март 31, 2009, 17:15:19 pm »
Тест прави ли? Закъснява ли ти изобщо? А на лекар беше ли?
Няма как да гадаем от какво е това зацапване и на какво се дължи цялостното ти състояние. Направи си тест, отиди на лекар, нали не очакваш от нас по няколко симптома да ти кажем - честито бременна си. Няма основание за това - спри да четеш за симптомите на ранна бременност и ако има нещо наистина притеснително отиди на лекар.

п.п. И една молба - оставяй интервал между точката и следващото изречение - малко трудно се четеш.
« Последна редакция: Март 31, 2009, 17:17:11 pm от Pesheck »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #12 -: Март 31, 2009, 17:35:56 pm »
не се вторачвайте прекалено в себе си....
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #13 -: Април 07, 2009, 15:07:52 pm »
момичета закъснява ми вече 5 дена. правин тест-отрицателен. но всички болки и симптоми за които ви бях казала изчезнаха след онова странно зацапване. сега единствно ме болят гърдите и имам голям апетит...
jerito
« Отговор #14 -: Април 07, 2009, 15:28:51 pm »
Обади се на док и му кажи какво става.
Ние неможем да помогнем с нищо.... Ако си бременна след 5-дневно закъснение теста би трябвало да покаже поне бледа втора черта, а апетита може да се дължи на смяната на сезоните, не се вглеждай толкова...  :wink: Успех

*
« Отговор #15 -: Април 07, 2009, 16:10:12 pm »
Пусни си кръвен тест,щом се съмняваш.При моя приятелка след 10-дневно закъснение уринарният тест беше отрицателен и тя си пусна кръвен тест,при което се оказа ,че е бременна.Успех!
*
« Отговор #16 -: Април 07, 2009, 16:15:14 pm »
момичета закъснява ми вече 5 дена. правин тест-отрицателен. но всички болки и симптоми за които ви бях казала изчезнаха след онова странно зацапване. сега единствно ме болят гърдите и имам голям апетит...
От къде знаеш колко дена ти закъснява?
Кой ден ти е била Овулацията?Ако не знаеш това няма как да знаеш колко дена иамш закъснение!