0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

извинете
« -: Март 30, 2009, 14:17:22 pm »
здравейте момичета-извинете ме за нвата тема, но незнам точно къде да пиша
та и аз да си кажа болката-с моя приятел от 2 години правим опити за бебе4е, но не се получава
четох из форумите за някви билки, купих му и той ги пиеше известно време а също имам ову календар и се съобразявам с него!!! и сега трябваше да ми дойде на 19 03, но не ми дойде и днес е 12 ден от закъснението, вчера си направих тест беше отрицателен
и се утушавам че е било рано и затова не е показал теста правилно, а мисля че е рано за гинеколог
възможно ли е теста да сгреши?
дайте вашите мнения благодаря ви предварително :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: извинете
« Отговор #1 -: Март 30, 2009, 14:22:49 pm »
Мисля, че 12 дни закъснение не е малко. Можеш да пуснеш кръвен тест ако искаш. Но непременно отиди на лекар, защото ако няма бременност това закъснение не е нормално. А ти пила ли си нещо - билки или нещо друго, което може да се отрази на цикъла ти.

п.п. Всъщност колко редовен ти е цикъла?
« Отговор #2 -: Март 30, 2009, 14:25:56 pm »
аз не съм пила нищо
цикала ми може да се каже че е редовен
и на лекар съм ходила а той казва че всичко е нормално
но ми е закънявало и друг път повече от 10 дена
« Отговор #3 -: Март 30, 2009, 14:27:07 pm »
12 дена си доста време като се има в предвид напрежението.според мен трябва да отидеш на лекар.понякога тестовете грешат.преди 2 месеца и аз бях в твоето положение,направих няколко теста и бяха отрицателни,а като отидох при доки тои каза че има бебе.така че мила отивай,и да кажеш какво е станало...стискам палци в следващите 9 месеца лелката да не те посети...успех.
jerito
« Отговор #4 -: Март 30, 2009, 14:29:12 pm »
12 дена си доста време като се има в предвид напрежението.според мен трябва да отидеш на лекар.понякога тестовете грешат.преди 2 месеца и аз бях в твоето положение,направих няколко теста и бяха отрицателни,а като отидох при доки тои каза че има бебе.така че мила отивай,и да кажеш какво е станало...стискам палци в следващите 9 месеца лелката да не те посети...успех.
дано да си права, направо се побърквам вече
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #5 -: Март 30, 2009, 14:31:30 pm »
Ами аз това имах предвид като казах отиди на лекар - сега да отидеш, за това закъснение конкретно. И пак казвам - пусни кръвен.
« Отговор #6 -: Март 30, 2009, 14:33:53 pm »
много ви благодаря ще се престраша да ходя на лекар и ако новините са хубави ще се похваля
*
« Отговор #7 -: Март 30, 2009, 14:35:31 pm »
много ви благодаря ще се престраша да ходя на лекар и ако новините са хубави ще се похваля
Успех :crossfingers:
« Отговор #8 -: Март 30, 2009, 14:35:54 pm »
мила успокой се.направи кравен тестотиди на лекар.ако пиеш някакжи билки лекарства или друго-спри.никакви такива докато не разбереш какво става.почивай си повече. :bighug:
jerito
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #9 -: Март 30, 2009, 14:36:12 pm »
Дано новините са добри ние ще ти стискаме палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #10 -: Март 30, 2009, 14:37:10 pm »
мила успокой се.направи кравен тестотиди на лекар.ако пиеш някакжи билки лекарства или друго-спри.никакви такива докато не разбереш какво става.почивай си повече. :bighug:
jerito
*
« Отговор #11 -: Март 30, 2009, 14:40:20 pm »
Извинете, ама има доста теми по този въпрос, заключвам тази.

Ако желаете, пишете тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=27975.0