0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,не намерих никъде информация за това пускам темата,ако има такама модераторите да ме извинят.
Не мога да се сваржа по никакъв начин с доц.Велковски,а трябва да си запиша час при него или при доц.Павлова за пренатален скрининг на сърдечно-съдовата система.На телефона ,който ми даде моята док.не отговаря никой,а се оказа също ,че тел.на болницата били сменени ,но и от справки дават старите.
МОЛЯ АКО НЯКОЙ РАЗПОЛАГА С ИНФОРМАЦИЯ ДА ПОМОГНЕ.ЩЕ МИ СВЪРШИ РАБОТА И GSM
БЛАГОДАРЯ,ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Re: Доц.Велковски или Доц.Павлова-3-та градска
« Отговор #1 -: Март 17, 2009, 12:35:38 pm »
Телефонът на регистратурата, на която записват часове за д-р Велковски е 9211457. Преди 6-7 месеца, когато се записвах, изрично казаха да се обадя между 13 и 15 часа - само тогава записвали. Успех!
« Отговор #2 -: Март 17, 2009, 12:46:43 pm »
Точно на този телефон звъня и никой не се обажда .Не знаех,че между 13.00 и 15.00,но вчера точно по това време звънях и никой не се обажда.Казаха,че номера на централата бил променен,но и в справки не знаят за промяната.
Благодаря все пак,днес ще опитвам отново.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #3 -: Март 17, 2009, 13:23:56 pm »
Аз също си записах час на този телефон, когато трябваше да правя изследването. Дано успееш, ако не-иди на място, стига да имаш тази възможност. Доцента е много добър специалист, но имай предвид, че се чака при него, както за час, така и когато отидеш. Успех1

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #4 -: Март 17, 2009, 13:40:34 pm »
За жалост не съм от София ,а и пътуването ми е малко трудно.Затова по-удобно ми е по телефона.Изследването трябва да направя между 9 и 16 април,та се надявам ако успея да се свържа да има свободни часове.
« Отговор #5 -: Март 17, 2009, 16:10:31 pm »
Ние с малкия лежахме в 3-та градска в края на миналия месец и точно тогава смениха телефоните, най-вероятно затова не ти вдигат.
« Отговор #6 -: Март 17, 2009, 16:43:12 pm »
Записах се,по-точно една колежка на съпруга ми ме записа на място -за 15 април.Благодаря на всички!Приятен ден!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #7 -: Март 17, 2009, 19:45:46 pm »
Ако искаш, като отидеш на преглед питай за актуален телефон за да може и други момичета да го знаят при нужда. :D