0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Коя клиника?
« -: Март 19, 2006, 10:33:05 am »
Момичета, искам да попитам според вас, коя от двете клиники - на д-р Стаменов или "София" е по-подходяща за моя проблем - 2 мисед аборта. Сега пък не мога да забременея. Имам и две стимулации с Клостилбегит - безрезултатни.
Реших, че трябва да потърся квалифицирана помощ, а не да си губя времето. Отгоре на всичко, вчера при положителен тест, взе че ми дойде. То ясно, че се случва често, но доста се отчаях вече. Трета година съм в този омагьосан кръг и имам чувството, че няма измъкване.
Затова ви моля за мнение по въпроса коя от клиниките е по-подходяща за моят проблем?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Коя клиника?
« Отговор #1 -: Март 19, 2006, 11:24:15 am »
И двете са подходящи, но аз лично ходя при Владимиров.
*

Anonymous

Коя клиника?
« Отговор #2 -: Март 30, 2006, 20:44:07 pm »
при два мисед_а не е ли добре да се направи генетична консултация като следваща стъпка.
*
Коя клиника?
« Отговор #3 -: Март 31, 2006, 13:17:51 pm »
И двете места са добри,но моят доктор е Стаменов.
Късмет

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Коя клиника?
« Отговор #4 -: Април 02, 2006, 17:37:55 pm »
Цитат на: Anonymous
при два мисед_а не е ли добре да се направи генетична консултация като следваща стъпка.

Да, добре е да се направи генетична консултация и аз съм я направила.
Аз вече избрах д-р Владимиров. Ходих на консултация и дори направих хидротубация. Страхотен човек и страхотен доктор :)
Коя клиника?
« Отговор #5 -: Април 03, 2006, 12:21:17 pm »
за да не пущам нова тема,момичета може ли да ми кажете,колко струва прегледа и консултацията при д-р Стаменов.Току що си записах час при него и нямам търпение да направим план за действие  :D
*
Коя клиника?
« Отговор #6 -: Април 03, 2006, 20:36:30 pm »
На сайта на клиниката има цени - www.ivf.bg
Коя клиника?
« Отговор #7 -: Април 03, 2006, 20:38:16 pm »
Цитат на: tochica
за да не пущам нова тема,момичета може ли да ми кажете,колко струва прегледа и консултацията при д-р Стаменов.Току що си записах час при него и нямам търпение да направим план за действие  :D

20 лв. Сайтът е www.invitro-bg.com
Успех!