0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНВИТРО /ИКСИ - декември2008 - януари 2009
« Отговор #460 -: Февруари 09, 2009, 12:23:52 pm »
ИмамВяра дано отшумят тези болки по-скороили поне да намалеят :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #461 -: Февруари 09, 2009, 12:55:25 pm »
Цитат
Последно като говорих с доктора ми каза,4е са от уголемените яй4ници,но те продължават,дали няма опасност да отхвърля ембриона или евентуална извънмато4на бременност?

Честито за положителния тест! Болките не са за пренебрегване. Възможно е от малките фоликули, които са останали да са се образували кисти и това да е причината за болката. Върви на преглед. Поне това ще може да се отхвърли, ако не се види плоден сак. Има случаи , при които и в 5 седмица се вижда на ехо. Ако направиш изследване на бета ЧХГ и проследиш стойностите след 48 часа може да се отхвърли до известна степен възможността плодния сак да не е в матката - тогава стойностите на ЧХГ са по ниски от нормалното. Има доста писано из форума за това. Ти си при д-р Стаменов, нали? Защо не му се обадиш или просто отиди, той няма да откаже преглед.
Късмет и дано всичко се нареди добре.
*
« Отговор #462 -: Февруари 09, 2009, 13:10:00 pm »
Но ме притесняват болките,имам ги от около 10 ден след трансфера,на периоди са,но са доста силни,ниско долу,в средата,траят около 3,4 мин,минава и след време пак.
Честита страшна радост. :wink: Само първите 9 месеца ще се страхуваш, после ще родиш. :D
Аз бях с такива болки. Около две седмици. Не можех дори да се изправям понякога. Но-шпа и Тилкотил не ми помагаха. Лежах и четях форума. Не бях споделила официално и дори съвети търсех от малко хора. Д-р Стаменов не намери нищо притеснително в болките.
Минаха за две седмици.
Леки и безоблачни месеци и здраво бебе на финала.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #463 -: Февруари 09, 2009, 14:46:40 pm »
Но ме притесняват болките,имам ги от около 10 ден след трансфера,на периоди са,но са доста силни,ниско долу,в средата,траят около 3,4 мин,минава и след време пак.
Честита страшна радост. :wink: Само първите 9 месеца ще се страхуваш, после ще родиш. :D
Аз бях с такива болки. Около две седмици. Не можех дори да се изправям понякога. Но-шпа и Тилкотил не ми помагаха. Лежах и четях форума. Не бях споделила официално и дори съвети търсех от малко хора. Д-р Стаменов не намери нищо притеснително в болките.
Минаха за две седмици.
Леки и безоблачни месеци и здраво бебе на финала.

Благодаря ти,поуспокои ме.Но на какво се дължат тези болки?Ве4е близо 10 дни ги имам.
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #464 -: Февруари 09, 2009, 14:54:45 pm »
Нямам идея. :? Според мен и стимулациите имат пръст. Освен това остават дребни фоликулчета в яйчниците, разтягат се връзки на матката и т.н... Страхове много. Не им се давай. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #465 -: Февруари 09, 2009, 15:02:01 pm »
Имам _ Вяра, тихичко честито! Много се радвам за теб   :D кога си на преглед? Защо не пуснеш един кръвен тест?
*
« Отговор #466 -: Февруари 09, 2009, 15:26:15 pm »
Току що си записах 4ас за 15 февр.пада ми се 23 ден след трансфер.Казаха,4е трябва на 27 ден да отида,но обясних,4е съм с болки та ми дадоха. Дано да се види нещо,нали не е рано за преглед?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #467 -: Февруари 09, 2009, 16:04:07 pm »
Имам вяра, първо честито, да са ти леки месеците бременност  :D
Аз ходих на първи преглед на 24 или 25 ден от трансфера, защото клиниката щеше да излиза в Коледна ваканция. Д-р Стаменов видя плодния сак без никакви проблеми, така че и при теб ще се види  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin