0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
имунологични изследвания-цена
« -: Февруари 17, 2009, 13:16:52 pm »
Здравейте момичета.Интересувам се някой правил ли си е скоро имунологични изследвания в "клиничен институт за репродуктивна медицина-Плевен" при доц.Конова и каква е цената?Благодаря ви предварително.
Re: имунологични изследвания-цена
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2009, 13:51:09 pm »
Аз правих имунологични и генетични миналия петък. Но цената е много ориентировачна, зависи точно кое от всичко ще се изследва. А ценете, които са посочени на сайта им са актуални.http://www.ivfpleven.com/index.php?l=54
« Последна редакция: Февруари 17, 2009, 13:56:58 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2009, 14:29:29 pm »
И аз е знам кое по точно ще ми се изследва.Доки ми написа едно направление и вътре пише само че имам 2 спонтанни аборта.А аз даже си  мисля че те не работят със здравната каса,оффф не знам.
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2009, 14:41:12 pm »
КИРМ-Плевен не работят със здравната каса!Аз правих генетични и имунолог.изследвания там преди около 6 м.и ми излязоха 340 лв.Изследванията бяха по повод на  2 спонтанни аборта и доц.Конова след като и разказах всичко прецени какви изследвания да ми пусне!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2009, 15:26:54 pm »
Миличка много съжалявам,че отново преживяваш този ад :(.Най-добре си запиши час при Конова за консултация и тя ще ти каже от какви изследвания точно имаш нужда.Относно цената имунологичните доколкото знам не се поемат от здравната каса-за съжаление,но пак питай дано да греша.
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2009, 16:44:49 pm »
teoivo както са ти казали момичетата консултацията с доц. Конова е от голямо значение, тя че прецени какви изследвания да направите. Самата консултация е 20лв, но от това което ще ти назначи зависи колко ще струват изследвания, но ориентировачно около 300лв ( моите излязаха 255лв с консултацията)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #6 -: Февруари 17, 2009, 17:24:45 pm »
Много съжалявам, че толкова скоро минаваш за втори път през този ад!  :balk_145:
Това е най-големия страх на всяка една от нас. Надявам се да намериш сили, да не се отчайваш, да направите всички необходими изследвания и да извървите скоро пътя до така мечтаното бебче! Вярвай в мечтите си, те ще те намерят!
:bighug: