Здравейте момичета,
моля ви дайте ми съвет ако можете до скоро се опитвахме да си правим бебе, но ми се появи нещо подобно на цистит и трябваше да спрем.
Имам стара раничка която е горена преди 7 години....Сега ходих на преглед и лекарката при която ходих я маза с нещо по спомен се казва вагинин или вагинал- едно шише голямо колкото йод топи един памук, цвета е червеникав.....оказа се че по този начин я била тоширала..... Това беше първия път преди да ми се появи цистита и без изобщо да ми каже какво прави....
Втория път вече с цистит пусна цитонамазка- резултата е втора + група.,Пише още Бактериален колпит Екзо и ендоцервицит Незряла плоскоклетъчна метаплазия....Когато прочете това ми каза да сядам да ми тушира раничката пак с това- аз направо онемях-първо първия път на прегледа само преди 2 дни изобщо не говореше за туширане, второ бях отишла само да си взема изследванията и после как разбра от написаното че трябва да я тушира, освен това имам изписани глобули които поставям всяка вечер т.е мястото не е чисто.....Незнам много се изплаших от лекарството с което ме беше мазала 2 пъти и то без да знам, 2-ия път се усъмних какво прави....Страхувам се да не е навредила на раничката-защото вече беше и горена....Бях ходила отдавна при Яков и той ми беше казал щом е горена, няма да я прави нищо....
Ако някой знае нещо моля ви пишете ми....
Аз съм от Варна, вече съм си записала час за друг лекар но ако някой знае добър специалист в тази област и е от Варна моля да ми пише
Лекарката ми каза че щяла от 2-ра група да ме върне на 1-ва (за цитонамазката) аз честно казано незнам дали това е възможно, но мисля че не е....Доста съм объркана, помогнете
Предваритено благодаря