0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля помагайте ми с графиката
« Отговор #20 -: Януари 21, 2009, 11:23:55 am »
Надеждата наистина умира последна, та аз за всеки случай ще си действам като при нормален цикъл и ще се опитам да не се натъжавам, за да не си докарвам допълнителен стрес, колкото и да е трудно  :balk_160:

Стискам палци за всички вас момичета очакващи  :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #21 -: Януари 22, 2009, 17:10:08 pm »
Аз много се надявам това да е била просто по-кратка менструация (за съжаление и доста ранна) и това да е нормален цикъл, но това само времето ще покаже.
Решила съм като дойде следващата менструация и започне броенето на дните да настоявам да ми пуснат изследвания за всички хормони, поне да не се терзая дали проблема е хормонален.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #22 -: Януари 24, 2009, 08:34:24 am »
..............Решила съм като дойде следващата менструация и започне броенето на дните да настоявам да ми пуснат изследвания за всички хормони, поне да не се терзая дали проблема е хормонален.
На 3 ден от МЦ - ЛХ, ФСХ и Е2
На 7 ден след доказана О. - прогестерон
За другите няма значение на кой ден

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #23 -: Януари 25, 2009, 17:24:00 pm »
Благодаря ти, Денис.

Добре е когато човек е информиран за да знае какво да иска от докторите  :crossfingers:
« Отговор #24 -: Февруари 01, 2009, 23:42:58 pm »
Мили момичета, дайте по едно мнение за графиката ми.
Тъкмо се зарадвах на покачващата се БТ и тя веднага се понижи.
Знам, че не е добре да се гледа така на парче, но според вас нормално ли е така да пада в тази фаза?
Много  :bighug: и стиснати палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за всяка от вас и честито на видялите  :bfp:
Упоритата надежда не ме напуска и този месец и пак започвам да се тормозя.
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2009, 11:47:30 am »
Мили момичета, моля дайте някое мнение за графиката ми, струва ми се че БТ не се качва както трябва.

Вече не знам дали да престана да се надявам за този месец, с тази температура :(
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2009, 11:53:04 am »
Росенце,аз ти писах в мойта темичка,ама и тука ще ти отговоря,че според мен си е добре ето виж днес е по-висока :D нормално е да има леки разлики,не се тревожи миличка :D :hug2:
А ти с какъв тепмометър мериш??Моя отчита само до десетиците :?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2009, 12:03:43 pm »
Фибчо благодаря за куража  :D

Меря с живачен и с малко повече взиране като видя че живачния стълб е между две деления го отбелязвам иначе се изкушавам да закръгля към по високата стойност :)
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #28 -: Февруари 03, 2009, 12:19:19 pm »
rrrosi много добре ти върви графиката миличка дано да я попълваш цели девет месеца  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

fibo

• 2168
« Отговор #29 -: Февруари 03, 2009, 12:22:53 pm »
Роси,аз съм с дигитален,ама го ползвам вече 3 месеца,май не е от най - надеждните ама тука(Белгия) живачни вече не продават :?
Борко Бърборко
« Отговор #30 -: Февруари 03, 2009, 13:00:56 pm »
Дениска дано и твойте стиснати палци да да помогнат да склоним щъркела този месец. :bighug:

Фибчо аз на няколко места четох че на дигиталните 4есто трябва да им се сменят батериите, а иначе казват че живачния бил най-сигурен и точен.
« Отговор #31 -: Февруари 03, 2009, 13:34:40 pm »
Росито,съгласна съм с теб!Наистина живачните мерят най-точно,но аз не можех да го търпя 5-10 мин. в  :cul2: :oops: Най-важното е да мериш с един и същ за да засича правилно разликата в БТ,защото по този начин се компенсира :) Аз моя го ползвам от 6 месеца и не съм му сменяла батерийката ;) Абе,с какъвто и да мерим,то най-важен е резултатът! Стискам палчета този месец да е за всички ВАС!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :hug2:

« Отговор #32 -: Февруари 03, 2009, 13:43:45 pm »
Роси,аз съм с дигитален,ама го ползвам вече 3 месеца,май не е от най - надеждните ама тука(Белгия) живачни вече не продават :?
и в Холандия ги няма.... :?....и аз меря с дигитален....лошото е,че при дигиталните я няма тази 0.05,която може би е важна понякога...защото аз съм имала случай по няколко дни с една и съща Т,но ако се замисля,че ако мерих с живачен,може би тези малки десетки са от значение и няма Т да е такава равна например...дано си ме разбрала правилно,но си мисля,че в това отношение живачен е много по-точен...даже сега като си ходя до БГ ще си взема един,а Фибчо ако искаш и на тебе да взема? :D...пиши ми на личния :D
« Отговор #33 -: Февруари 09, 2009, 10:44:50 am »
По радиото чух, че и в България скоро влиза забрана за продажба на живачни термометри, и след март 2009-та няма да се произвеждат. Аз смятам да си купя още един за всеки случай.
*

fibo

• 2168
« Отговор #34 -: Февруари 09, 2009, 12:49:41 pm »
Ами не знам,при нас има едни които наподобяват живачните,но са със някакъв алкохол,и не знам до колко са точни :ask:
Роси,дано не е голям проблем :D и нещата да се оправят бързо,щом си имала обилно кръвотечение,най-вероятно си е М,но защо не идеш при специялист,във форума момичетата са писали за много доктори - добри и не до толкова,така че лесно ще се ориентираш към кого да се обърнеш :D
Стискам палци да се оправиш бързичко
Борко Бърборко
« Отговор #35 -: Февруари 09, 2009, 16:46:54 pm »
Фибчо, благодаря ти за стиснатите палци. Според мен това преди 27 дни си беше М.

Днес обаче надеждата да е станало нещо окончателно се изпари след като неменструалното течение става все по силно и по червеникаво, а и температурата пада....

Вече искам да ми дойде и да си ходи по-бързо и да си пусна всички необходими хормони когато трябва и да разбера най-накрая дали са наред.