0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ще ставаме кумове - помагайте!
« Отговор #20 -: Януари 27, 2009, 20:46:50 pm »
Aaa, не само, тя ще менка халките в църквата, пък и може и реч да дръпне, мен тъй ме наредиха, тъкмо 2 пъти  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #21 -: Януари 27, 2009, 20:52:18 pm »
Aaa, не само, тя ще менка халките в църквата, пък и може и реч да дръпне, мен тъй ме наредиха, тъкмо 2 пъти  :lol: :lol: :lol:
Права си, а моята кума и хорото води, така че Ели отрано се стягай  :wink:
*
« Отговор #22 -: Януари 27, 2009, 21:23:45 pm »
аз пък не съм сменяла халките в църквата и реч не съм дърпала  :lol: ама много хора водих за сметка на това...цяла вечер!
*
« Отговор #23 -: Януари 28, 2009, 09:03:24 am »
Благодаря за съветите момичета, научих нови неща! :D
С хората проблем нямам, обаче "сценична" треска ме обзема като видя много хора, че .... :lol:
И съм почти убедена, че и мен ще ме наредят като Мими  :lol: с речта  :lol: - казвате да се подготвя и аз  :lol:
А и мъжа ми е притеснителен, направо незнам, май от едно аутокю ще има нужда  :lol:

На една сватба, кумът започна да си казва речта и като зацикли ... и по едно време го гледаме, вади един лист от джоба на сакото и започна да чете  :lol:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #24 -: Януари 28, 2009, 09:14:31 am »
На теб се пада веселата част да организираш момиско парти на младоженката  :D :D :D

О, това много ми хареса и на мен като идея.  :lol:
Иначе и аз съм по хората и танците.  :D Там ще се представиме достойно. Речта си я държи кума, моля, моля.  :lol:
Тези късметчета ги знам, но не мисля, че се купуват от кумата, при нас моята ги хвърляше над главите ни, аз също целех хората  :lol:. Обаче ми хрумна друга идея, но ще я пазя в тайна, че булката е опасна.  :lol:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #25 -: Януари 28, 2009, 10:09:47 am »
Аз като бях кума късметчета хвърлях, но не съм ги купувала аз :oops:

На теб се пада веселата част да организираш момиско парти на младоженката  :D :D :D

Оооо, това не е за изпускане :D
Еli, kassi, не знам дали това се включва в задълженията на кумата /моето моминско парти беше организирано от приятелките ми от компанията, а не от кумата/, но идеята е прекрасна и наистина е едно незабравимо изживяване. Поне за мен е красив спомен :D

*
« Отговор #26 -: Януари 28, 2009, 10:36:21 am »
Иначе и аз съм по хората и танците.  :D Там ще се представиме достойно.

Ели, наскоро се научих да играя Чичово, Граовско и Джунгурица. Ще помагам ако трябва  :wink:
*
« Отговор #27 -: Януари 28, 2009, 11:55:03 am »
Абе то и аз съм по хората, ама бях кръстница в 7мия месец с огрооомен корем и ме пуснаха само на 1 хоро  :lol:
Ели, може и ти да си на мойто положение тогава, така че наблегни на речта  :wink:
А късметчетата, във всеки район е различно. Ние се женихме в Шумен, късметчетата за мойта сватба си ги правих аз и си ги хвърлях аз. Там се хвърлят от булката, не от кумата, но по принцип знам че се взимат от булката (бройката е колкото годините и), защото това бил нейния късмет - да е богат, сладък и плодотворен брака (май се повтарям  :oops: ).