0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
майката усеща ли?
« -: Февруари 13, 2009, 18:47:55 pm »
Странно-мама ми се обади вчера и ме пита-защо не си ми казала че си бременна??
Ококорих се-аз...бременна...след 12 години недоказан стерилитет???
Няма такова нещо -отговорих.
Хм...имам някаво странно чувство че е така-отговаря тя.
...Цял ден размисъл...
Майката усеща ли?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: майката усеща ли?
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2009, 18:52:25 pm »
явно не усеща, щом не си бременна.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #2 -: Февруари 13, 2009, 18:54:38 pm »
Дано е права стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2009, 19:15:24 pm »
Ами, дали усещат или не, не знам, ама не си давай такива надежди, за да не те боли после. Иначе, ти пожелавам скоро да се случи и да познае майка ти.
Моята майка всеки път или повреме на процедура все "усещаше" че е "станало" бебето, ама уви. За това съм и казала да спре да усеща, че ме тормози така.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2009, 20:30:22 pm »
Ами освен, ако има някакви доказани ясновидски способности.
Иначе не бих се вързала изобщо да вярвам, даже бих я строила в две редици.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2009, 18:41:02 pm »
Аз пък бих й повярвала. Според мен нищо не губиш, а и така си вдъхваш нова надежда, която да те подкрепя по пътя .
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #6 -: Февруари 19, 2009, 15:18:52 pm »
Дано да усеща правилно, пък макар и да е чиста случайност!
Успех, дано си бременна!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2009, 17:58:17 pm »
Аз пък бих й повярвала. Според мен нищо не губиш, а и така си вдъхваш нова надежда, която да те подкрепя по пътя .
...която да те подкрепя по пътя или да ти даде възможност да се сгромолясаш от високко..

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #8 -: Февруари 19, 2009, 20:59:36 pm »
Моята майка малко преди да си отиде от този свят ми каза, че е сънувала, че имам близнаци - момче и момиче. Разказваше ми как в съня си е купувала подаръци за малките съкровища и двамата с баща ми играели с тях на гоненица и криеница...
Това сигурно е бил един от последните й приятни сънища, който по някакъв начин й е донесъл наслада, защото го разказваше с искри в очите и усмивка на уста.
Аз вярвам, че този сън ще се случи някой ден, за съжаление само в първата си част. Няма значение дали ще са близнаци, няма значение дали ще са биологично мои...

Истината е, че майките ни искат, молят се, надяват се и скърбят заедно с нас.
Аз съм скрила от моята майка повечето от премеждията си, за да не я тревожа (операциите, извънматочната бременност, инжекциите, болките), но съм сигурна, че тя усещаше и виждаше в очите ми мъката, емоциите, страховете и надеждата.
Ето това усещат майките?
А колкото до бременността - едва ли я усещат, но ти я пожелавам в най-скоро време!

« Отговор #9 -: Февруари 19, 2009, 22:35:10 pm »
Моята майка малко преди да си отиде от този свят ми каза, че е сънувала, че имам близнаци - момче и момиче.

Миси, от сърце ти желая този сън да се сбъдне в най-скоро време!!! :bighug:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2009, 14:33:28 pm »
Миси нека  този сън стане реалност в най-скоро време. :bighug:
« Последна редакция: Февруари 20, 2009, 14:49:26 pm от ninkata1 »

*
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2009, 14:46:04 pm »
Миси, ще бъдеш Майка, знам го! :bighug:

kiwwi , не знам дали усещат или не. :?
При първия ми спонтанен аборт майка ми се обади  докато чаках пред манипулационната, за да ми направят кюртаж. Попита ме какво става, при положение, че знаеше че трябва да съм на работа. Вече ме викаха да влизам, та и казах, че имам много работа и ще и се обадя по-късно. Когато и се обадих 3 часа по-късно й казах какво е станало. Тя тогава ми каза, че е имала усещането, че нещо не е наред и затова ми е звъняла.
А може би просто се е притеснявала, защото тя тази бременност през всичките 11 седмици не вървеше добре и просто се е обадила да ме чуе. Не знам.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #12 -: Февруари 20, 2009, 15:18:50 pm »
kiwwi , не знам дали усещат или не. :? При първия ми спонтанен аборт майка ми се обади  докато чаках пред манипулационната, за да ми направят кюртаж. Попита ме какво става, при положение, че знаеше че трябва да съм на работа. Вече ме викаха да влизам, та и казах, че имам много работа и ще и се обадя по-късно. Когато и се обадих 3 часа по-късно й казах какво е станало. Тя тогава ми каза, че е имала усещането, че нещо не е наред и затова ми е звъняла.
А може би просто се е притеснявала, защото тя тази бременност през всичките 11 седмици не вървеше добре и просто се е обадила да ме чуе. Не знам.

И аз съм имала подобни случаи с майка ми, но интересното е че съм имала и няколко с баща ми. Имаме силна връзка помежду си в нашето семейство. Бях далеч от дома и наистина имах сериозни проблеми, все още нямаше мобилни телефони, но вечерта късно ми звънна и ме попита какво става, какво не е наред имам ли нужда от помощ и дали искам да дойде. Направо останах изумена. След това имаше още няколко случая подобни. Като го попитах какво го е накарало да ми се обади той просто ми отговори винаги съм усещал когато нещо не е наред с теб. Досега винаги съм чувала за подобни случаи между майка и деца защото там връзката се смята за по-силна. Е сигурно не при всички родители и семейства е така, но явно се случва. 
kiwwi какво се случва с теб все пак позна ли или не майчинският инстикт?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2009, 17:01:52 pm »
Здравейте н всички.Мила  дано  в най-скоро време това,което е почуствала майка ти се збъдне.Когато  отидох  на задържане за да  родя  моето слънчици мама  ми  подари  богородичка и ми каза ,че  ще родя  на 15,аз приех това с усмивка  ,защото секциото  ми беше определено  за 16,не и го казвах ,за да не я притеснявам,тя не е много добре с нервите  и исках да е спокойна,само че моя юнак наистина се роди на 15.Случайност или не незнам ,но пожелавам  ноистина майчинското  чуство да не я е излъгало при  теб.
*
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2009, 18:49:40 pm »
kiwwi какво се случва с теб все пак позна ли или не майчинският инстикт?

Охх при мен времето е спряло.
Най-трудни са дните между О и МЦ.
Само това ми е в главата.Дано по-скоро разбера и аз дали мама е била права за усещането си.
Благодаря на всички за подкрепата  :bighug:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #15 -: Февруари 26, 2009, 13:34:48 pm »
kiwwi, дано майка ти да е права стискам палци.
Иначе и на мен ми се е случвало, когато нещо много ме тормози и мойта майка да ми се обажда и да пита дали всичко е наред, дали има проблем и т.н., тов аможе би е шесто чуство или незнам интуиция. На мен също ми се е случвало да предусещам някои неща и понякога силно съм се надявала да не ми е вярно чуството, но често ми се е случвало и да съм права, така че предполагам и бебка като порастне пак така ще има усещания и чства, дано само да са предимно добри :)
На теб пожелавам късмет и успех и дано се похвалиш скоро със сбъдната мечта!
*
« Отговор #16 -: Февруари 28, 2009, 15:17:36 pm »
За жалост мама не позна.Дойде си ми като по часовник(както винаги).
Налага се обаче да спрем с бебеправнето защото ще трябва да "водя война"с бяло течение.
Другата седмица ще дам секрет за да се разбере с какво "воюваме".
Всяко зло за добро.
Няма време да се отчайвам.Смело напред.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #17 -: Февруари 28, 2009, 20:49:45 pm »
kiwwi пожелавам ти бързо да се справиш с проблема и скоро да ни зарадваш с положителен тест. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #18 -: Март 05, 2009, 15:34:27 pm »
заключвам темата...
Киви - успех следващия месец  :lol:
В очакване ....