0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Да сe надявам ли?
« Отговор #20 -: Август 29, 2007, 10:58:11 am »
ПРЕДПОЛАГАЕМИ симптоми!  :wink:
Аз колко такива съм имала, но не съм била бременна.
Освен това при нея са 3 дни след овулация.
А и проблемът с мъжът й?!
Как би станало? 8O

Тя грешката донякъде е моя.
"Забременяла" - значи в момента.
А аз си помислих, че в друга тема е казвала за предишно
забременяване.
« Последна редакция: Август 29, 2007, 11:03:48 am от eganeva »
*
« Отговор #21 -: Август 29, 2007, 11:06:21 am »

Разбрахме се  :) :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #22 -: Август 29, 2007, 11:11:20 am »

Разбрахме се  :) :bighug:

:balk_602:

Аз малко не съм в час.:balk_149:
« Отговор #23 -: Август 29, 2007, 11:42:07 am »
Искам да кажа, за да не се гадае и мисли, че става дума за някакъв майтап, проблема при съпруга ми е на приливи и отливи. Няма медицински показатели за причината, и е придобит. Предполага се, че е на психологическа основа. И затова има дори и малка възможност да стане по естествен път забременяване. Не случайно започвам писмото си - "да се надявам ли на ЧУДО".
Но въпреки това сме започнали подготавка за ин витро, след консултация от куп лекари, защото времето минава (така вече 3 г.)и не може да разчитаме само на чудеса.

П.П. Много бях щастлива когато открих този форум и с удоволствие прекарвах времето си тук, даже и се вклучвах. За съжалиние видях, че има момичета коита са забравили от къде са тръгнали и/или след натрупан опит и самочувствие, отношението им е малко грубо.
Не искам да си меслите, че се заяждам, а просто споделям чувствата си!

« Отговор #24 -: Август 29, 2007, 11:59:16 am »
Не не,погре6но си разбрала.Вси4ки тук в един или друг момент са се надявали на 4удо,и са имали признаци.Ло6ото е когато си повярва6 4е признаците са истински признаци,за6тото разо4арованието тук е много голямо.И ако запо4нем вси4ки да ти казваме да се надява6,о6те по/зле 6те стане.Казах ти,моми4етата просто се опитаха да те свалят на земята,за да не падне6 отвисоко и да те заболи.Не виждам злоба,или грубости.Виждам реализъм,който в доста слу4аи е много полезен.Така 4е не се сърди,няма при4ина.
*
« Отговор #25 -: Август 29, 2007, 13:10:01 pm »
Елиса,мила,не се сърди и не се отказвай от форума.Както сама си разбрала той е много полезен.
Тинкито също е права.
« Отговор #26 -: Август 29, 2007, 13:41:30 pm »
Искам да кажа, за да не се гадае и мисли, че става дума за някакъв майтап, проблема при съпруга ми е на приливи и отливи. Няма медицински показатели за причината, и е придобит. Предполага се, че е на психологическа основа. И затова има дори и малка възможност да стане по естествен път забременяване. Не случайно започвам писмото си - "да се надявам ли на ЧУДО".
Но въпреки това сме започнали подготавка за ин витро, след консултация от куп лекари, защото времето минава (така вече 3 г.)и не може да разчитаме само на чудеса.

П.П. Много бях щастлива когато открих този форум и с удоволствие прекарвах времето си тук, даже и се вклучвах. За съжалиние видях, че има момичета коита са забравили от къде са тръгнали и/или след натрупан опит и самочувствие, отношението им е малко грубо.
Не искам да си меслите, че се заяждам, а просто споделям чувствата си!

Аз чета от скоро тук но някакси все не се решавах да се регистрирам.От това,което съм прочела до  момента мога да твърдя,че сайта е страхотен благодарение на многото полезна информация,както от статиите,така и от споделения горчив опит на много жени тук.Искам първо да поздравя всички,които се борят  за желаното дете и да им пожелая успех.Тази борба ми напомня за силата ,която притежаваме ние жените и ме зарежда  след поредния неуспех.За съжеление  обаче се уверих,че има и такива същества,които не са особенно тактични и добронамерени,дори бих казала, че направо си се заяждат.Това откровено ме дразни но не ме учудва защото хората тук не са различни от тези,които срещаме на улицата,има добри има и лоши.
Та затова мила Elissa приеми този  факт и не отдавай такова значение на нечии коментари:goodluck:  
« Отговор #27 -: Август 29, 2007, 21:11:45 pm »
Хей Ели не се сърди ,не мисля че момичетата тук са искали да те засегнат ,те споделят мнението си че е рано за симптоми ,но не го и изключват ,казват самата истина ,защо да те лъжат и после да те боли .
« Отговор #28 -: Август 30, 2007, 10:09:32 am »
Момичета , не се сърдя, всичко е ОК.
Както се казва - минало, заминало!  :balk_602:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #29 -: Август 30, 2007, 14:37:44 pm »
Ех, Елиса... И аз доста време всеки месец си откривах симптоми на бременност, по едноо време даже 1-2 дни преди да ми дойде М. ми ставаше лошо. Но след 3 години опити вече не търся симптоми,или поне се опитвам :( ЕДИНСТВЕНИЯТ сигурен симптом за мен е закъснението и то не с 1-2 дни, а поне с 3. И единственото доказателство за бременност е положителен тест  :bfp1: + видяна на видеозон точица. Другото е напразни надежди и опънати нерви в дебнене на симптоми :(
От сърце ти пожелавам, все пак чудото да е станало при вас :) :bfp1:
Колкото за по-грубичките отговори в темите - за съжаление и аз ги забелязвам доста често. Опитвам се да не си ги слагам на сърцето, макар да реагирам винаги много емоционално и рядко разумно  :oops: Ти също се опитай да извлечеш само положителното от форума и не се отказвай да четеш и питаш ;) Повечето момичета са доброжелателни, знаят през какво минаваш и не биха те обидили съзнателно.

« Отговор #30 -: Август 30, 2007, 17:19:22 pm »
Здравейте, във форума съм нова но с интерес чета всяка нова рубрика. И ние с моя съпруг опитваме от една година ,но чудото не става затова миналия месец започнахме всички изследвания. Относно закъснението на МЦ, миналия месец ми закъсня цяла седмица но на 8 ден си дойде просто ей така , не е казано че след 3 ден ако не ти дойде трябва да си бременна но от друга страна всеки организъм е различен, аз искрено се надявам че всички които тук пишат за проблемите си  най -скоро време ще бъдат щастливи майки. От все сърце го пожелавам на всички  :bighug:

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #31 -: Август 30, 2007, 19:16:17 pm »
Tina  :D Не приемай думите ми буквално. И на мен ми се е случвало закъснение без да съм бременна :( Писах, че закъснението е единственият сигурен симптом, че може би е станало, а доказателството за бременност е положителен тест и УЗ.
Да ти се връщат хубавите пожелания и скоро да си имаш своя темичка в "Дългоочаквана бременност" :)
P.s. А тест прави ли при това дълго закъснение?

« Отговор #32 -: Август 30, 2007, 20:20:44 pm »
Привет момичита,
искам да знам дали да се надявам на ЧУДО!!!
Възможно ли е да се появът ранни симптоми на бременност веднага след овулация /24.08./?
Значи, един ден след това се появи напрежение и болка в гърдите, ден по-късно и остра болка в корема ниско долу (като пробождане), а днес вече е и тъпа, пареща, но и на кръста, точно като ПМС.  По принцип съм много лакома и винаги ям в голями количества, но тея дни е на често и по малко, и след това имам неприятно усещане в стомаха, все едно ми се ходи по голяма нужда.  От време на време имам и киселини.
Знам, че не трябва де се анализирам толкова, но предполагам ще ме разберете! Толкова го искаме и чакаме! Моля ви, кажете си мнението!!!

Предварително ви благодаря!
Целувки!
Ако този месец не си бременна и пак имаш същите симптони е добре да посетиш лекаря си и да пуснета малко изследвания.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #33 -: Август 30, 2007, 22:58:34 pm »
 ок няма да ги приемам буквално :) а относно теста да правих и за съжаление беше отрицателен :(, но не се отчайвам и продължаваме напред.:).искрено стискам палци на всички тук :crossfingers:

« Отговор #34 -: Август 30, 2007, 23:01:33 pm »
Тина, девойката говори не за признаци след закъснения а за такива след деня на Овулацията, всеки като има закъснение тръпне в очакване асвен ако е с нередовен цикъл и просто незнае кога ще е следващия. Пожелавам ти успех!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #35 -: Август 30, 2007, 23:13:38 pm »
благодаря за пожелнията и аз като много други момичета тук тръпна всеки месец но както писах преди малко не се отчайвам и продължавам напред :)

*
« Отговор #36 -: Февруари 04, 2009, 10:03:56 am »
Здравейте! Преглеждах стари теми и попаднах на тази. Елиса, ако все още влизаш в този форум, моля, сподели как се развиха нещата при вас. Разбирам, че сте имали същия проблем както при нас - ретроградна еякулация. От ИНСЕ или ин-витро забременяхте или естествен път? Много съм притеснена. Много време изгубихме, а като че ли губя надежда, защото си мислех че ще се получи от самосебе си, но уви...Ще се радвам, ако ми пишеш, споделянето би ме окуражило.
*
« Отговор #37 -: Февруари 04, 2009, 14:01:41 pm »
yours,ще ти отговоря вместо Елиса(сигурна съм,че няма нищо против).
Елиса вече е щастлива мама на близнаци  :P.Успяха от първи опит ИКСИ.

пп:Може да прочетеш мненията на Елиса и ще разбереш как се развиха нещата при нея.
Успех!