0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: възстановяване след аборт
« Отговор #20 -: Февруари 02, 2009, 15:26:17 pm »
denica, не мисля че това е цикъл (по-скоро кървене). Тъй като е необходимо време за възстановяване на лигавицата и всички нормални процеси в организма, първият нормален цикъл се очаква до 40-45 дни. Все пак сьвет с лекар няма да ти е излишен.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #21 -: Февруари 02, 2009, 15:38:28 pm »
Благодаря ви за отговорите момичета.Тази седмица съм на док.и ще видя какво ще каже.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #22 -: Февруари 02, 2009, 15:49:38 pm »
След кюртажа на мен ми дойде чак на 47-ми ден. Може би е редно да те прегледат.
*
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2009, 19:23:05 pm »
Момичета на 20.01 ми направиха кюретаж а днес ми дойде цикъла 8O дали е нормално толкова скоро да ми дойде?Дали трябва да отида на лекар или е нормално ако някой има идея моля да пише.Благодаря ви.
мила това ен ти е цикъла, не се шашкай
нормално е да имаш кървене все пак е кюртриране нали.така е докато лигавивицата долу горе се възстанови
при мен имаше дни след кюртажа няах кървене, след това пак имаха и така
А на организма са необходими 30, 40 дена най малко,докато възприеме че няма бременност.
*

denisa

• 2681
« Отговор #24 -: Февруари 02, 2009, 19:38:08 pm »
Ами то при мене беше малко по различно защото изхвърлх почти всичко още преди кюртажа и това се случи съвсем в началото на бременността в 4г.с.И беше останала съвсем малко лигавица и доколкото ми стана ясно кюртаж ми направиха по скоро заради хистологичното изследване понеже това ми е втори спонтанен аборт в рамките на една година и моята док.има съмнения за вътрематочна инфекция ами това е като отида с резултатите ще видим какво следва.
« Отговор #25 -: Февруари 04, 2009, 15:42:29 pm »
Така...моят се появи сутринта, 24 дни след абразиото. По принцип преди си ми идваше на толкова 24-26 дни, така че мисля, че е ок. Твоето може би по-скоро е кървене след операцията. Лекарят какво каза?
*

denisa

• 2681
« Отговор #26 -: Февруари 04, 2009, 15:47:37 pm »
В понеделник съм на преглед и ще пиша какво ми е казала.
*
« Отговор #27 -: Февруари 06, 2009, 12:18:54 pm »
Здравей и от мен.Понеже и аз минах през това на 23.12 искам да ти кажа и на мен ми изписаха антибиотик до 15 кървях имах и болки просто ти се прочиства организма пий спазмалгон примерно.И ако ти позакъснее първия редовен цикъл на мен ми дойде днес 06,02