0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Запитване за бременност (бел. мод.)
« -: Януари 30, 2009, 02:58:06 am »
zdraveite iskam da popitam ima li momocheta koito sa se lekyvali ot tyberkoloza i znaete li kolko vreme triabva da se prochistva organizma ot lekarstvata za da se zabremenee :oops:

бел. мод. - правилата на тези форуми изискват да се пише на кирилица!
« Последна редакция: Януари 30, 2009, 22:59:49 pm от jam »
bremennost i iridociklit
« Отговор #1 -: Януари 30, 2009, 03:10:12 am »
ima li bremenni ili momicheta s iridociklit koito se opitvat da zabremeneiatmolia vi pishete ako znaete ima li riskove za :oops: ploda
бел. мод. - правилата на тези форуми изискват да се пише на кирилица!
« Последна редакция: Януари 30, 2009, 23:00:11 pm от jam »
Re: bremennost i iridociklit
« Отговор #2 -: Януари 30, 2009, 22:03:26 pm »
В момента лекуваш ли се от това заболяване?Защото ако възпалителният процес е излекуван и заболяването е в ремисия не би трябвало да имаш проблем, но ако приемаш медикаменти трябва да видиш как влиаят те на плода,защото могат да бъдат токсични.
Re: bremennost sled tyberkoloza
« Отговор #3 -: Януари 30, 2009, 22:05:50 pm »
Попитай лекар най - добре, защото след толкова тежко заболяване трябва време за въстановянето на организма дори след като си излекувана.
Re: bremennost sled tyberkoloza
« Отговор #4 -: Януари 31, 2009, 01:13:44 am »
влагодаря ти за отговора но аз вях с 15мм манту и маи само се понатрових  притеснявам да завременея заради лекарствата които пих това веше много химия 7мес ги пих
« Отговор #5 -: Януари 31, 2009, 01:24:08 am »
влагодаря ти  че ми писа лекувам се от 2год направиха ми  всякакви иследвания с перфектни показатели  немогат да разберат от каде идват възпаленията на очите ми не могат да го вкарат в ремисия  а искам бебе
« Отговор #6 -: Януари 31, 2009, 15:50:06 pm »
Бети 3182,доколкото знам за тжоето заболяване, то има автоимунен характер и връщането не възпалението дори ако няма друг фактор зависи изцяло от организма ти и имунната му защита.Посъветвай се с лекар дали не трябжа да преминеш имуностимулиращ курс,заедно с лечението за да може да бъде овладяно донякъде заболяване и да си спокойна, че ще имаш хубаво,здраво бебе когато решиш!Само да кажа аз не съм лекар, за това наи-точен отговор ще получиш при специалист.
« Отговор #7 -: Януари 31, 2009, 16:52:15 pm »
благодаря ти за милото овяснение миличка но незнам какво да правя правила съм изследвания на имунната система и там всичко е наред абе вовще незнам източиха ми кръвта  в цибалаб но всичко мие в ред
Re: Запитване за бременност (бел. мод.)
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2009, 22:21:10 pm »
От Модератора: Пиши на Кирилица или ползвай КРЕДОР!!! Двете теми бяха слети, заради правилото, да не се флууди форума!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!