Здравейте на всички,
ще се опитам да разкажа на крато какво ми се случи...
Когато реших че е време да ставам мама започнах с ровенето в интернет и случайно попаднах на "зачатие"!
Първо започнах да чета кто след това да задавам въпроси относно Овулациония календар.Много момичета тук ми помогнаха.Благодарение на този форум аз научих какво е това БТ, ЦС, кога настъпва овулацията и че се ползват за целта тестове...и..така.
В началото всичко ми беше супер нейзвестно, докато не започнах да меря БТ, да следя всичко и да си записвам. След 4 месеца видях двете чертички и бях най щастливата.
Започнаха прегледи и веднага на въпросите на докрора, който ми водеше бремността - кога ми е бил последния МЦ кога ми е свършил и тъй подобни аз давах точни и сигурни отговори т.к. си записвах всичко в овулационен календар тук в зачатие.
Но на 9 седмица тоест преди ден направих кюртаж
Още не мога да повярвам че щастиет, че ще ставам мама беше до вчера.
В клиниката където ме кюртрираха бяха само българи (не живея в Бг), започнаха да ме убеждават, че планирана бременност не е здрава бременност. Че всичко което се изчислява с някаква цел не е за добро, че да оставя то само ще си дойде. Да не обръщам внимание кога е овулация кога не, то като е писано ще стане......и така така така.И гинеколога ми се поскара че съм се вманиачила толкова.
Това допланително вредило на психиката и оказвало обратен ефект
Момичета повярвайте ми допреди да влеза в този форум нямах никаква представа, ако искате ми се присмейте но така си беше, мислех че мога да забременея в момента в който пожелая и в деня в който пожелая.
Та извода ми е че този овулационен каленадр кото си водех много ми помогна.И докато рабрах тази лоша новина единствено вътрешно се успокоявах казвайки си че пак благодарение на тестове, БТ , календара с ваша помошщ ще потигна да стана отново мама!
Но тези думи след кюртажа и убеждаване че е излишно и че вреди много ме объркаха
Какво мислите вие, дали да повторя това което правих и преди или да се оставя каквото стане?
Благодаря ви предварително за съветите каквито и да са те!