0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Alex

искам съвет
« -: Април 27, 2004, 17:24:24 pm »
Привет на всички!
За първи път съм в този сайт и се чувствам малко неловко да споделям, но имам нужда от съвет. Не зная какво да правя - от няколко години на семейни начала живея с един прекрасен мъж, но до сега нито веднъж не успях да забременея, а времето си лети. Преди години при катастрофа и след тежка операция се наложи да ми направят аборт. Лекарите ме убедиха, че всичко е минало успешно и няма проблеми пак да забременея. От друга страна, приятелят ми си има дете от първия брак, така че не допускам проблема да е в него. И така възникват няколко въпроса: Какво да правя, при кой лекар да отида, какви иследвания трябва да ми се направят ....?
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете!
*

Anonymous

Re: искам съвет
« Отговор #1 -: Април 28, 2004, 11:32:08 am »
Цитат на: Alex
Привет на всички!
За първи път съм в този сайт и се чувствам малко неловко да споделям, но имам нужда от съвет. Не зная какво да правя - от няколко години на семейни начала живея с един прекрасен мъж, но до сега нито веднъж не успях да забременея, а времето си лети. Преди години при катастрофа и след тежка операция се наложи да ми направят аборт. Лекарите ме убедиха, че всичко е минало успешно и няма проблеми пак да забременея. От друга страна, приятелят ми си има дете от първия брак, така че не допускам проблема да е в него. И така възникват няколко въпроса: Какво да правя, при кой лекар да отида, какви иследвания трябва да ми се направят ....?
Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете!

Скъпа Алекс, щом си тук значи наистина има нещо нередно, смятам, че задължително трябва да посетиш акушер - гинеколог за да си направиш ултразвуков преглед по време на овулацията и след като ти настъпи цикъла за да се разбере произвеждаш ли фоликули и дали те се пукат, от там нататък, смятам че можеш да помолиш приятеля си да си направи спермограма за всеки случай, и чак след това си направи хидротубация- така ще разбереш дали тръбите ти не са запушени.Можеш да посетиш клиниката на д-р Щерев, адреса го има в този сайт.
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2009, 13:27:42 pm »
Мила Алекс, аз съм сега в началото на този път,по който и ти си вървяла. Посъветвай ме какво да направя? отчаяна съм.. Надявам се при теб всичко да е както трябва!
*
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2009, 13:41:32 pm »
Не вярвам да ти отговори, защото е публикувала постинга си 2004 година. Има няма само преди 5 години :wink:

Почети из форума има много теми за лекари и клиники. Успех!