0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Здравейте и от мен. Нещо в Дир-а все има проблеми, а i повечето момичета се изнесоха тука, та реших и аз да си направя регистрация.
Знам че сигурно ви е писнало да се пише за това, но искам да споделя с вас. Днес си направих тест още на 10-ти ден след инсето и беше отрицателен  :(  А иначе ми е едно такова гадно на стомаха и имам голям апетит. Така се надявах да видя и аз най-накрая тези 2 чертички...
Тестът беше от тези дето отчитали на 7-мия ден след зачеването и сега не знам. Защо ми става лошо щом пак нищо не е станало?
*

Anonymous

и аз се присъединявам от Дир-а при вас
« Отговор #1 -: Март 07, 2006, 12:59:17 pm »
Ама защо ме изкарва като гост, а не като бебе_2006??
« Отговор #2 -: Март 07, 2006, 13:01:45 pm »
Цитат на: Anonymous
Ама защо ме изкарва като гост, а не като бебе_2006??

ДОБРЕ ДОШЛА :!:  :P
Може би защото не си се логнала излизаш като гост :roll:  :roll:  :P
Колкото до теста-съжалявам....стискам палци следващият който правиш да е с 2 чертички.
УСПЕХ
« Отговор #3 -: Март 07, 2006, 13:43:41 pm »
Добре дошла :D

Е, десети ден след инсеминация не вярвам да ти отчете тест, нищо че пише 7 дни след зачеването. Някъде след 12-тия - може и да отчете.
Взимаш ли нещо за поддръжка на лутеалната фаза?
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #4 -: Март 07, 2006, 13:46:16 pm »
Здрасти,Бебе.
Не се отчайвай напразно.Живей още няколко дни с идеята,че си бременна.После ще имаш време да плачеш или да се радваш,но тези няколко дни ще си щастлива.При мен поне това помага.
Нали ти казах,че бебе 2006 се прави около края на април :-))) Имаш още време.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #5 -: Март 07, 2006, 13:58:49 pm »
Успях да се оправя с влизането онлайн във форума и дано сега ми се появи името.  :P
Фреш, за поддръжка на ЛФазата съм на Утрогестан 2х2 (сутрин и вечер). Температурата си се запазва висока - 37-37.2, но тя си е всеки цикъл така. Даже се чудя имам ли изобщо нужда от допълнителен прогестерон или задължително си го изписват след инсе.
Знам, че е рано дори и да съм бременна, но след като тази нощ се събудих защото ми беше лошо и цял ден ми е малко лошо, си реших че може пък да покаже най-после  :bfp: Ама не стана така  :(
Уайт, не искам вече да живея с напразната надежда, че съм бременна. А за радването и за плаченето - то и в двата случая ще се реве ама дано да е от безумна радост :wink: И не държа да печелим наградата за бебе на 2006 година, ама поне да се роди бебчето през 2006-та.

« Отговор #6 -: Март 07, 2006, 14:00:50 pm »
Бебе, рано е за теста, изчакай още малко.

Радвам се и тук да те видя  :balk_21:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #7 -: Март 07, 2006, 14:08:42 pm »
Мерси Зайче  :) Дано вторият тест е вече с две хуууубави дебели чертички  :wink:

*
« Отговор #8 -: Март 07, 2006, 14:14:56 pm »
Здравей, бебе!
Дано следващата тема, която пуснеш да е в Дългоочаквана бременност. :D
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #9 -: Март 07, 2006, 14:22:11 pm »
Благодаря, Галя и да ти се връща пожеланието удвоено :wink:

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #10 -: Март 07, 2006, 15:06:02 pm »
Здравей Бебчо 2006  :D . Радвам се че се присъединяваш към нас. Желая ти успех и по-кратък пестой из тези теми на Зачатие. Скорошни две чертички  :grouphug2:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #11 -: Март 07, 2006, 15:26:15 pm »
Здравей ,bebe_2006,
и аз така миналия месец: гадеше ми се, спеше ми се, коремът ми бълбукаше много странно, закъсяваше ми, но тестът каза "не"
 :(
Обаче при теб е още рано, изчакай закъснението и докладвай пак, пожелавам ти с цялото си сърце две чертички! И едно хубаво  бебе в края на 2006!
« Отговор #12 -: Март 07, 2006, 16:12:17 pm »
Питам за лутеалната фаза, защото на мен Дуфастонът много зле ми понесе - все си ми беше лошо. Стискам палци "лошото" да е за хубаво :wink:  и без това казват, че Утрогестана нямал такива странични ефекти, така че не е от него :wink:
Благодаря ти, Бени!

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #13 -: Март 07, 2006, 18:03:50 pm »
Здрасти и от мен, аз също мисля, че е твърде рано за да ти отчете положителен резултат тестът, така че не се притеснявай, изчакай още няколко дни и искрено ти пожелавам две чертички!!!
Тъй като аз също обмислям варианта инсеминация, бих искала да те помоля, да споделиш къде я прави, доволна ли си от отношението и колко ти излезе? Благодаря ти, бебе:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #14 -: Март 08, 2006, 09:10:01 am »
Рали, инсето правихме при Стаменов. Отношението беше прекрасно - много мили хора са всички, чисто е и не мирише на болница :P Абе страхотно обслужване, остава само и бебчо да сме направили вече  :)

*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #15 -: Март 08, 2006, 09:39:34 am »
Здравей и от мен,bebe_2006!
Мисля че малко рано си направила теста.Изчакай още няколко дни.Стискам палци да е полажителен :crossfingers:

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #16 -: Март 08, 2006, 10:07:15 am »
Мерси за пожеланието и стаснатите палци, Теди  :)
Фреш, аз и без друго Утрогестана не го пия, а си го слагам на едно място  :P Надявам се, че така има по-малка вероятност от неприятни странични ефекти.
Абе да ви питам само - нещо много странно ми се случи тази сутрин. Събудих се в 6.30 и си измерих БТ - 36.6, после веднага заспах и в 7.30 пак я измерих (по-принцип си я меря по това време) - беше 37.1. Сега на кое да вярвам и как може за един час съм повече да се е качила с половин градус :?:

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #17 -: Март 08, 2006, 10:24:48 am »
Благодаря ти за инфото. А температурата - може пък да е някаква грешка в отчитането на термометъра, дано да е така:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #18 -: Март 08, 2006, 10:45:56 am »
БЕБЕЕЕЕЕЕЕ, СУПЕР СИ!
Добре дошла при нас, и стига си се отчайвала! Рано е още, за каквито и да било тестове. Карай го по-спокойно и видя ли че бях права за тук!!!   СТИГА с това напрежение, определено нямаш полза от него, а и аз ти казах че ще стане!  Така че си мисли за моите думи и пожеланията ми а не за отчаянието! :balk_21:  :balk_21:  :balk_21:

P.S.
Ако имаш възможност влизай в стаята за разговори за да си говорим по-вече!
Тези, които не могат да разберат мълчанието ти, няма да разберат и думите ти!
« Отговор #19 -: Март 08, 2006, 10:50:04 am »
Цитат на: bebe_2006
Фреш, аз и без друго Утрогестана не го пия, а си го слагам на едно място  :P Надявам се, че така има по-малка вероятност от неприятни странични ефекти.

Абсолютно :D

За различните температури - може нещо да не си поставила термометъра добре? Иначе, взимай тази от обичайния ти час на мерене :D
Благодаря ти, Бени!