0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър ехограф в Бургас
« -: Февруари 04, 2009, 10:04:43 am »
Моля помагайте,

В петък трябва да си направя фоликуметрия в Бургас, но при др Калчева са свършили часовете. Моля за съвет къде другаде мога да отида. На база на резултата ще се реши дали ще се прави инсеминация и затова ми е необходимо специалиста да е добър.
Мерси :)
Re: Добър ехограф в Бургас
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2009, 17:44:48 pm »
Най-добре се разходи до клиниката, където ще правиш инсето. За да не ти излезе по-скъпо, ако решиш да си спестиш едно ходене. Да не говорим, че доктора, който ще прави инсето, той е човека, който трябва да види фоликулите, а не някой си доктор! В Бургас специалисти няма, тъй че и за фоликулометрия не бих се доверила на тукашните доктори. А пък тази Калчева - само дето я превъзнасят толкова. Добре че има богат съпруг, та има техника скъпа. Ама не е само техниката бе............
Всичко по-горе го пиша най-отговорно! Загубих повече от 10 години в Бургас, тъй че - бягай далече!
*
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2009, 19:47:30 pm »
Подкрепям барбарончето с барбарончетата!  :wink: :lol:
Миналата година имах 1 преглед при д-р Калчева за фоликулометрия - взе ми 40 лв + пътните ми до Бургас - още 10 лв - значи общо 50 лв. На другия ден пътувах до София - тогава пътните ми бяха за влака на отиване - 18 лв и за автобуса на връщане 25 лв + преглед тогава 20 лв - общо 63 лв, т.е. само 13 лв повече! Сега цените са малко по-други, но все пак ти си направи сама сметката....
П.П. Да бъда честна, обаче, д-р Калчева ми обгаря раничката и се справи доста добре!

« Отговор #3 -: Февруари 05, 2009, 10:27:46 am »
Момичета вие направо ме озадъчихте, аз си мислех, че фоликулометрията не е нещо сложно и единствено е необходимо хубава апаратура. Аз търся само отговор на въпроса колко мм е в точно определен ден, а после наистина отивам в София за другата процедура. Мислите ли и че това могат да объркат?