0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lili69

доктор Викентиева
« -: Май 24, 2008, 13:46:10 pm »
При доктор Владимиров всяка седмица идва имунолог- доктор Викентиева .тя ми назначи изследвания , чакам резултатите ,но междувременно разбрах че съм бременна ,бих искала да се свържа с нея за да мога да я помоля да ускори резултатите от изследванията , за да ми назначат лечение.Имам 2 спонтанни аборта.моля ви някоя ако има някакви координати да пише .
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: доктор Викентиева
« Отговор #1 -: Май 24, 2008, 14:23:46 pm »
обади се в клиниката и помоли да те свържат с нея.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: доктор Викентиева
« Отговор #2 -: Януари 23, 2009, 22:15:03 pm »
Моля ви дайте някакви отзиви за тази лекарка. Може ли човек да и се довери?
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway