0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
по повод инвитрото
« -: Март 05, 2006, 09:10:53 am »
Момичета, моля ви кажете...моя приятелка прави 2 пъти инвитро в кл.Щерев.Несполучливо...Доброжелателни приятелки и казали да смени клиниката...Дайте мнение...

Аз съм чувала,че не става винаги от първия път...
*
по повод инвитрото
« Отговор #1 -: Март 05, 2006, 13:42:01 pm »
Didon, мисля, че FreshBreeze е пациент на тази клиника. Тя може да ти даде най-точна информация.  :D
Re: по пвод инвитрото
« Отговор #2 -: Март 05, 2006, 13:43:19 pm »
Цитат на: didon

Аз съм чувала,че не става винаги от първия път...

Така е Дидон....понякога става и от първия път, понякога не. Дано нещата се оправят с твоята приятелка.
*
по повод инвитрото
« Отговор #3 -: Март 05, 2006, 14:12:07 pm »
Аз мисля, че когато имаш 2а или повече неуспешни опита в една клиника трябва да я смениш, поне аз така направих за което не съжалявам.
Значи и аз се присъединявам към съвета на "Доброжелателните приятелки" :wink:  Дано следващият път да е успешен при твоята приятелка

П.П. Ти къде се загуби
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
по повод инвитрото
« Отговор #4 -: Март 06, 2006, 06:19:09 am »
Мисля, че е добре да я смени.
по повод инвитрото
« Отговор #5 -: Март 06, 2006, 15:03:20 pm »
Аз съм пациент в МЦРЗ, но не съм правила ин-витро, засега.
И аз мисля, че има един такъв психологически момент - ако ти стане много тежко и тъжно, да смениш клиниката. Някак започваш на чисто, с нови хора. Може пък следващият ти лекар да забележи нещо, което предният е пропуснал.
От друга страна пък се губи придобитият опит.
Аз не бих дала категоричен съвет. Мисля, че въпросът е психологически - ако тя е разочарована от нещо, или се съмнява, да сменя. Ако е доволна и вярва на екипа си - да не сменя.
Благодаря ти, Бени!

по повод инвитрото
« Отговор #6 -: Март 06, 2006, 15:32:36 pm »
Абсолютно точно го е казала Фреши - въпрос на усещане е. Моят пръв ИКСИ опит също се оказа неуспешен, но поне засега се чувствам в добри ръце и ще продължа напред. Да не говорим пък, че при нас нещата са по - комплицирани, така че загубата на опит би била глупава. Но ако почувствам несигурност, разочарвание.....вероятно бих опитала другаде.