0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
И пак за хламидии
« -: Януари 05, 2006, 12:30:50 pm »
Този въпрос сигурно досажда на мнозина, но все пак  нека успешно излекувалите се от хламидии да споделят мнение.
И пак за хламидии
« Отговор #1 -: Януари 05, 2006, 12:51:19 pm »
Излекувахме ги с 3 курса антибиотици-аз и с 2 -мъжа ми.Пих Фромилид-10 дни,Азитрокс-6 дни и Рулид-10 дни, като се прави контрола след всеки курс/месец след последния прием на хапче/.ПРез периода на лечение -секс само с презерватив и никакво фелацио.
Успех в борбата!
*

Star

И пак за хламидии
« Отговор #2 -: Януари 21, 2006, 16:00:00 pm »
И аз имам едно въпросче относно Хламидиите...?
Да разбирам ли че за безопасен секс се има в предвид освен акта с презерватив и  стоп на оралната любов или само с  презерватив?
А има ли нещо като лекарство, което да парира заразяването напр. при орална любов и после да се вземе нещо дето да предотврати заразяването?????Ако някой има поглед относно парирането, или напр. ваксина срещу това нещо? Ако има вексина то къде и колко струва ??????? :?:  :?:  :?:  :?:
А също и нещо париращо за кандида? непосредствено след орален секс? :?:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
И пак за хламидии
« Отговор #3 -: Януари 21, 2006, 16:31:05 pm »
Спира се и оралната любоффф - френска де. Аз бях предупредена от лекар, макар, че впоследствие не вярвам много - много на тоя доктор.
Все пак има логика - контактуват си лигавици и ако "върнеш жеста" - воала.
Сещам се за хексорал за орална дезинфекция, но до колко ще помогне незнам...
*

Anonymous

И пак за хламидии
« Отговор #4 -: Януари 21, 2006, 17:06:07 pm »
Все пак има логика - контактуват си лигавици и ако "върнеш жеста" - воала.
Сещам се за хексорал за орална дезинфекция, но до колко ще помогне незнам...[/quote]
Цитат

Еееее, ама така си е гданичко.......не може за толкова години никой да  не е открил ваксина срещу това чудо....????Или да потърся....ама то пък кой ли доктор ще ми каже..?нали все пак това с лечението и изследванията са си пари за тях....Ухххх.....егаси и работата....А как така пък става варианта че единия партньо може да има а другия да няма?Било въпрос на организъм.Така ми каза докторката???
*

Star

И пак за хламидии
« Отговор #5 -: Януари 21, 2006, 17:07:18 pm »
Нещо сбърках в цитатите и отговорите.... :oops:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
И пак за хламидии
« Отговор #6 -: Януари 21, 2006, 17:07:53 pm »
забелязах
*

Star

И пак за хламидии
« Отговор #7 -: Януари 22, 2006, 16:35:04 pm »
Хорицааа...: Четох тук за лабораториите.Ми на мен общо взето ми правиха всички изследвания в Цибалаб. Там са ми правили бактериално изседване, хламидии/кръвен/ ,цитонамазка и вагинален секрет :?:  Четох тук, че в Майчин дом и там са "много добри" ама конкретно за спермограмите???? А дали са също толкова добри и в другите изследвания? В смисъл дали  и тези изследвания дето са ми ги правили  може да се разминават с истината? Иначе общо взето от гинекол. преглед с ехографии и влагалищна и другата обикн.  Всичко си ми е наред.От изследванията дето излезе хламидия. За цветна снимка мисля да ходя като се оправи изцяло хламидията???
Да ви кажа обаче че аз все пак имам дете и ........няколко аборта, ама от две години работим по въпроса за второ и....не става, а на мъжа ми му правиха спермограмата в Цибалаб и сега ще го накарам да си направи друга в този МЦ София. Иначе имам аборти от него.Все пак не сме съвсем зле а? Какво ще ме посъветвате?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
И пак за хламидии
« Отговор #8 -: Януари 23, 2006, 10:33:12 am »
Цитат на: Star
За цветна снимка мисля да ходя като се оправи изцяло хламидията???

Задължително след като се оправиш изцяло от хламидията. Защото ако не се оправиш изцяло ще качиш инфекцията към тръбите. А последствията от хламидия предполагам ги знаеш какви са!?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
И пак за хламидии
« Отговор #9 -: Януари 23, 2006, 10:59:24 am »
В момента се лекувам за хламии с приемане на Азитрокс и едновраменно билките на Хлебаров.  Изследване 40 дни след последния прием. След като една жена писа, че нейна приятелка е забременяла с констатирани хламидии, започнах да мисля, че това е един от проблемите но не основния.
*

Starlet

• 1937
И пак за хламидии
« Отговор #10 -: Януари 23, 2006, 15:09:11 pm »
Цитат на: miusli
След като една жена писа, че нейна приятелка е забременяла с констатирани хламидии, започнах да мисля, че това е един от проблемите но не основния.

Виж сега това се случва изключително рядко. И проблема при невъзможността за забременяване са по-скоро последствията и щетите които причиняват хламидиите. Тоест възпаление на малкия таз, сраствания и слепвания на тръбите. Разбира се затова е хубаво след лечение на хламидии да се провери проходимостта на тръбите. И естествено не бива да се търси причината за липса на бебе само в хламидиите. Може и да са само те причината, но може и да не са. А може и комбинация от два проблема. Със сигурност обаче трябва да се лекуват колкото се може по-рано.
*

Star

И пак за хламидии
« Отговор #11 -: Януари 24, 2006, 11:02:24 am »
Ох..........Извинете ме за непознанията ми, но никога до този момент не ми бяха правени изсл. за хламиидя.Искам да попитам след като минимума тоест в отр. зона е 9бр. или там каквото е а аз имам 15 това значи ли че може да се оправи/изчисти/ с единприе на антибиотик? И Моля кажете ми като пише че е предавано по полов път и ксато с мъжа ми сме от 10 г. заедно и наистина никой не е хойкал - гаранция щото сме наистина постоянно заедно то тогава как са се появили? Лекарката ми каза че освен по полов път може и не по полов ? Какъв е другия възможен начин това заразяване?И колко време може да си ги си носи човек като период в смисъл за да станат хронични?Оххххх нещо много се изплаших от това...Моля ви кажете? Просветлете ме по въпроса че направо не мога да спя :oops:   :cry:
*

Starlet

• 1937
И пак за хламидии
« Отговор #12 -: Януари 24, 2006, 11:08:30 am »
Стар не се шашкай освен по полов има случаи и по битов път да се заразят хора. На въпроса ти дали само с един прием на антибиотик ще стане не мога да ти отговоря. Така като гледам напоследък колко масово е разпространена тази гадинка повечето хора не успяват с един прием на антибиотик. Просто защото хламидията е доста устойчив организъм ама може и да стане според мен следвайте лечението на лекаря и след 40-50 дни сле приключване на лечението повторете изследванията. По въпроса за дали може да стане хронично всяко едно заболяване на основата на бактерии или вируси може дастане хронично след като гадините придобият резистентност към антибиотици ама това не става толкова лесно все пак.
*

Star

И пак за хламидии
« Отговор #13 -: Януари 24, 2006, 12:07:51 pm »
Ох много ти благодаря, нямаш си представа какво успокоение е все пак че може и да не е само по полов път, щото е ....гадничко  ако е само по полов и нали се сещаш какво може да си мисли всеки от партньорите.Много ти благодаря и дано да стане отведнъж, да няма повторения на лечение.Дай Боже да стане от веднъж и ако стане ще бия яко камбаната!:))))))))
*

Starlet

• 1937
И пак за хламидии
« Отговор #14 -: Януари 24, 2006, 12:16:06 pm »
Ох много ти благодаря, нямаш си представа какво успокоение е все пак че може и да не е само по полов път, щото е ....гадничко  ако е само по полов и нали се сещаш какво може да си мисли всеки от партньорите.Много ти благодаря и дано да стане отведнъж, да няма повторения на лечение.Дай Боже да стане от веднъж и ако стане ще бия яко камбаната!:))))))))

Няма защо да ми благодариш!  :)
хламидии
« Отговор #15 -: Април 19, 2006, 21:52:12 pm »
В момента се лекувам за хламии с приемане на Азитрокс и едновраменно билките на Хлебаров.  Изследване 40 дни след последния прием. След като една жена писа, че нейна приятелка е забременяла с констатирани хламидии, започнах да мисля, че това е един от проблемите но не основния.

Здравей те
бихте ли ми казали за билките на Хлебааров
Лекувам хламидии причинили ми вече мнниго неща
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: хламидии
« Отговор #16 -: Април 20, 2006, 11:32:57 am »
Цитат на: galincheto

Здравей те
бихте ли ми казали за билките на Хлебааров
Лекувам хламидии причинили ми вече мнниго неща

http://elixirs.hit.bg/
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueId=1537&sectionid=10&id=00002
Дано това то свърши работа.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
И пак за хламидии
« Отговор #17 -: Април 20, 2006, 13:07:56 pm »
И аз имам едно въпросче относно Хламидиите...?
Да разбирам ли че за безопасен секс се има в предвид освен акта с презерватив и  стоп на оралната любов или само с  презерватив?

И за оралната трябва презерватив :?
По един от другите ти въпроси - не всеки организъм е благоприятна среда за развитие на хламидията и това също може да обясни, защо при единия партньор няма. Аз имам 4 изследвания (две ДНК, дето са най-добрите, в различни лаборатории, + два кръвни) - всички отрицателни, а Мъж ми има 2 положителни и се лекува сега. Въпросите кой откъде ги е завъдил според мен са абсолютно излишни, щом си имате доверие.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!