0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нашата Новогодишна Седмичка!!!!
« Отговор #80 -: Януари 04, 2009, 11:48:24 am »
малко спам- ognyana - тази  година   вече  ще се   видим  :wink: и  благодаря  че  си почерпила за именния  ден :lol: - по един календар мисля  ,че  на 06.06 пак трябва - по  други на 02.07 -ама щедра  си и няма да пропуснеш

Грижи нямате!
Нимика, наистина дано се видим! Пък ще почерпя и в действителност, независимо какъв ден е!  :D
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #81 -: Януари 04, 2009, 12:11:51 pm »
:)ох добре похапнах и аз:)
Благодаря Руми:)

Абе...черни са му петите на Милър-а бе Миме...защо така босо ходи това момче незнам :wink: :P. Ами казвай му да си обува домашните чехли де, ще настине.
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #82 -: Януари 04, 2009, 12:21:21 pm »
Честита Нова Година слънчица  :D
Една страхотна 2009-та ви желая на всички! Само хубавинки да ви се случват и много, много да сте здравички!

Ние тази сутрин успешно се добрахме да снежна София, след изненадваща повка на една вила в планината. Голям кеф ви казвам!!!!

Много  :bighug: на всички!
         Equally Destructive
*
« Отговор #83 -: Януари 04, 2009, 13:02:47 pm »
 Добър ден и от мен!  :D
Айде да ви кажа, че да ми се посмеете  :lol: :lol: :lol:
Мъжът ми тази сутрин чисти снега от двора. Още на първия метър, ми тропа щастлив на вратата-намерил 20 лв в снега. Радост голяма!  :D
След 5 мин. донася един куп касови бележки...работата вече не е толкова весела, става леко подозрителна. Разпознавам съдържанието на портфейла си. :?
Викам, ся и ако него намериш, цена няма да имаш.
След щателно изриване и претърсване на снега, се намира и остатъкът от семейния бюджет /професионално изкривяване, изчислих колко трябва да има/.
Само дето портфейла го няма. Доволно потривам ръце, време ми е да си купя нов
Прибираме се, след 1 час излизам пред вратата, портфейлът ми ме чака, старателно изгризан, познайте от кой  :lol: :lol: :lol: Ей този пакостник:

Явно вчера съм го изтървала някъде из двора  :lol: :lol: :lol:

Хубав ден на всички!

Мимка ми се губи нещо...

*
« Отговор #84 -: Януари 04, 2009, 13:17:06 pm »
Здравейте момичета! След дъъълга почивка и аз да се разпиша. Честита Нова година!!!Желая на всички здраве и много сбъднати мечти! Оги, страхотна закуска!!
Пристрастена към д-р Хаус!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #85 -: Януари 04, 2009, 13:24:16 pm »
Абе Жеки, не го хранете с к'во бъде това животинче.
Има гранули за кучета...от тях може да му давате, по евтинко ще ви е от портфейлите.
Ей, опасна си...каза, че искаш ново портмоне и накара животното насила да ти изяде старото.тц,тц.тц.
Ще дам на Бари да изяде столовете ни. :P
*
« Отговор #86 -: Януари 04, 2009, 15:08:27 pm »
И аз се чудя защо Дядо Коледа не ми донесе портмоне... Къде било разковничето!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #87 -: Януари 04, 2009, 15:11:46 pm »
Има гранули за кучета...от тях може да му давате, по евтинко ще ви е от портфейлите.
Въъъ, ама то трябвало и  да се храни кучето ли..?
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #88 -: Януари 04, 2009, 15:16:19 pm »
Въъъ, ама то трябвало и  да се храни кучето ли..?

нееее, ама като се сетите на 2-3 седмици барем с гранули да е:)
*
« Отговор #89 -: Януари 04, 2009, 15:27:00 pm »
Айде Честита нова година и от мен!
Да сте много щастливи, здрави и обичани!
От здраве да не се оттървете и парите да не можете да си похарчите!
И за новата година всички с пълни ръце с по 1, 2 бебета!
То аз докато се включа мина новата година, ама айде...
Аз прекарах най-кошмарната си нова година - с температура, хрема и от 12 без 15 до 2 с 2 ревящи деца, без шанс за успокояване  :?
Дано да не е такава ситуацията през цялата година, че тежко ми.
Елфи, горкото куче, какво ли го чака още за ядене...  :lol:какви си решила да сменяш сега  :lol:
*
« Отговор #90 -: Януари 04, 2009, 15:33:42 pm »
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Убу де!Ако някой си мисли, че не е възможно човек да прекара 4 (четири) дни в леглото под юргана с кучето и филмите на компа, да дойде да пита мен-аз шъ му кажа дали не може! :lol: :lol: :lol:
Откачих се само оная вечер, защото с Радост (слънчице) и Деси (blue_sky) кибицахме до 2 през нощта в Скайпа да се хилим на едни простотии.Очаквах за вчера да получа подписка по закона за етажната собственост- да се хиля сама като идиот на глас в 2 през нощта-мислех, че ще ме гонят
Въъ, Оги, най-после някой правоверен тука!Ай мерси за Милър!

Все пак съм изключително доволна, че забелязахте отсъствието ми!!!
« Последна редакция: Януари 04, 2009, 15:53:33 pm от Мимка »
*
« Отговор #91 -: Януари 04, 2009, 16:01:54 pm »
И докато сте ме хванали, да разказвам и аз като Жекова.
Нали Коледа карахме на една вила със същата.И на тргване втората вечер съм и забърсала ръкавиците. (те пък бяха забърсали телефона на мъжа на Pepka, ама давай да е весело  :lol:).И същата вечер си лягам аз и усещам, че нещо ми липсва.Поглеждам си ръката-пръстена на лявата ръка го няма (златен).Викам-загубила съм го нейде из дингирлиците.Все пак мама като ми го подари бях с над 10 кила повече от сега и като свалих ми се въртеше.Беше въпрос на време да го загубя.И после така стана, че с Жекова не можахме да се видим и ръкавиците останаха у нас (подарък :lol:).И аз си ползвам моите, тези си седят на закачалката.И вчера трябваше да сляза до магазина, че то мързел, мързел, ма трябва и да се яде и грабвам крадените ръкавици.Пъхам си ръката и хоп!Моя пръстен вътре, хахахахах :lol:
*
« Отговор #92 -: Януари 04, 2009, 16:20:40 pm »
 Ей, окрадоха ме тия дни, беее!

Да бях минала да си взема ръкавиците, ся щях да съм с един пръстен напред  :lol: :lol: :lol:  Язък!

*
« Отговор #93 -: Януари 04, 2009, 16:37:00 pm »
Аааа, той е от мама, а тя е по-голяма змия и от теби, та голямо проклятие щеше да те гони до гроб!  :P
*
« Отговор #94 -: Януари 04, 2009, 16:39:51 pm »
 :jump12:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #95 -: Януари 04, 2009, 18:20:38 pm »
 :lol: :lol: :lol: Ха,ха,ха!Падам от вашите щуротии!
*
« Отговор #96 -: Януари 04, 2009, 19:43:40 pm »
Бари, питаш ли ме дали ми е лесно цяла вечер с тези моми?! Мускулна треска на корема от смях получавам.  :lol: :lol: :lol:

Абе, Жеки, и аз имам една колежка, чието куче има предпочитания към естествените материали - кожа, дърво. А тя много обича да си купува скъпи обувки и чанти ... По въпроса на Лиско - мога да ти пратя съответното куче по пощата (тежи само 6 кг) и като се върне мъжът ти, ще купи нови столове. Гарантирам за качеството на изпълнението.  :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #97 -: Януари 04, 2009, 20:29:34 pm »
Бари, питаш ли ме дали ми е лесно цяла вечер с тези моми?! Мускулна треска на корема от смях получавам.  :lol: :lol: :lol:

Абе, Жеки, и аз имам една колежка, чието куче има предпочитания към естествените материали - кожа, дърво. А тя много обича да си купува скъпи обувки и чанти ... По въпроса на Лиско - мога да ти пратя съответното куче по пощата (тежи само 6 кг) и като се върне мъжът ти, ще купи нови столове. Гарантирам за качеството на изпълнението.  :lol:
:):):)хахахахаха
Деси, пращай пратката към края на февруари.Тъкмо дотогава ще посъбера още за изяждане:)