Първата ми се появи в 4тият месец и аз я скъсах,без да й обръщам особенно внимание.
Втората ми се появи в 5 1/2 месец(3 седмици бях приемала комбинирани витамини) и ужасно сърбеше.Бяхме на лекар(гинеколожката ми) казаха-просто брадавичка,излязла на погрешно място,но тъй като беше доста зачервено наоколо ,тя предположи че съм алергична към някои от витамините и ми каза да ги спра за известно време.Реакцията на организма ми бе,че брадавицата спря да расте и сърбежа изчезна.Преместихме се на ново място ,нов лекар и т.н.Казах му за това,той ми отговори че било от бремеността и всички "кожни обрзувания изчезвали след раждането".Е да,ама не.Предписа ми бебешки витамини с оглед на това,че концентрацията на витамините там била по-ниска от тези за бременни.Е няма и 10 дена откакто ги вземам и от преди 3 дена започна да ми никне нова брадавица пак в във външната гениталната област.И не стига че сърби,ами отгоре на това и ми пари дори и по време на уриниране.А такова чудо никога досега не съм имала.Страх ме е какво можр да бъде?Вие имате ли някаква представа?Щото аз честно казано не вярвам на тукашните лекари.Какъв ми беше прегледа за евентуална микробиология-отвори ме със спекулума ,поогледа ме малко,помириса ме
и ми заяви,че всичко е наред.Като дори и не ми взе проба.
Ако сте имали проблем с брадавици на това място ,чакам мненията и предположенията ви.