0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Генитални брадавици
« -: Ноември 12, 2008, 03:32:06 am »
Първата ми се появи в 4тият месец и аз я скъсах,без да й обръщам особенно внимание.
Втората ми се появи в 5 1/2 месец(3 седмици бях приемала комбинирани витамини) и ужасно сърбеше.Бяхме на лекар(гинеколожката ми) казаха-просто брадавичка,излязла на погрешно място,но тъй като беше доста зачервено наоколо ,тя предположи че съм алергична към някои от витамините и ми каза да ги спра за известно време.Реакцията на организма ми бе,че брадавицата спря да расте и сърбежа изчезна.Преместихме се на ново място ,нов лекар и т.н.Казах му за това,той ми отговори че било от бремеността и всички "кожни обрзувания изчезвали след раждането".Е да,ама не.Предписа ми бебешки витамини с оглед на това,че концентрацията на витамините там била по-ниска от тези за бременни.Е няма и 10 дена откакто ги вземам и от преди 3 дена започна да ми никне нова брадавица пак в във външната гениталната област.И не стига че сърби,ами отгоре на това и ми пари дори и по време на уриниране.А такова чудо никога досега не съм имала.Страх ме е какво можр да бъде?Вие имате ли някаква представа?Щото аз честно казано не вярвам на тукашните лекари.Какъв ми беше прегледа за евентуална микробиология-отвори ме със спекулума ,поогледа ме малко,помириса ме :oops: и ми заяви,че всичко е наред.Като дори и не ми взе проба.
  Ако сте имали проблем с брадавици на това място ,чакам мненията и предположенията ви.
Re: Генитални брадавици
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2008, 08:28:37 am »
  Toва най-вероятно е човешки папилома вирус,или наричани още кондиломи.Сърбят ужасно и пускат лесно кръв при разчесване.Доколкото знам трябва да се горят,или има лекарство което ги мажеш.Знам,че който е носител на вируса ,по време на бременност той се активира и започват да растат с пълна сила.Така беше при моя приятелка.Ти къде живееш?Не се плаши ,не е страшно,но трябва да се обърне внимание на това което описваш.Дано се включат по-запознати момичета.Успех!
Re: Генитални брадавици
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2008, 13:42:16 pm »
През 2004 имах един единствен положителен резултат за ХПВ.Аз тогава си нямах представа какво е това и питах гинеколога ми.Отговора му беше-"почти всяка жена го има или носи в себе си,не се притеснявай.Пази си имунната система в добра форма и няма да имаш проблеми."Оттогава насам имам правени 7 теста за него и все са били отрицателни(3 в германия -всяка година 20005-2007, 3 в България-2 преди икси-то и в 3тият месец и един в сащ в 5тият месец.).И поради тази причина се счете,че този един единствен положителен тест е бил грешка на лабораторията.А това че HPV означава ли ,че имунната ми система по време на бременност се е сринала?Сега да не се окаже,че нося и хламидия тр.,след като се доказа,че съпругът ми я има,а аз не?
Re: Генитални брадавици
« Отговор #3 -: Ноември 13, 2008, 11:50:09 am »
Здравей,iliyans.По описаниети ти ми звучи точно като кондиломи. Аз ги имах миналата година по това време. Пьрво се появи една брадавица малко след това се разболях и за 2 седмици вече беха около 5. Веднага отидох на док и при прегледа се оказа че имам доста,които са около шийката на матката. Нямяше и ден ми направиха цитонамазка и след като излезе резултата ми направиха и конизация. Скьсиха  ми шийката с 2мм. Вьзстанових се барзо,но от тогава си правя цитонамазка на всеки 3 месеца. Мисля,че и на теб ще ти действа добре,за да си спокойна ако си направиш такава. Можеш да се консултираш и с друк доктор. Лично аз ходих на 2-ма. За всеки случай. Не мисля,че има място за притеснение,когато се наблудаваш.Лек ден от мен.
Re: Генитални брадавици
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2008, 22:41:33 pm »
И аз ги имам тези гадини от 2 месеца. Гинеколога  и каза че са папиломчета и не са толкова опасни,колкото си мисля. Тия дни мисля да ходя да ми ги махнат. Ама нз дали да не изчакам още малко ако има пще да се появяват,да излезнад преди да съм изгорила другите.
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
Re: Генитални брадавици
« Отговор #5 -: Ноември 13, 2008, 23:47:03 pm »
Аз вече съвсем се обърках.Или гинеколога ми е наистина куку.
Според него това което имам не било ХПВ зашото нямало връхчета 8O.При вас има ли?
При мене е като зачервено раздразнено мехурче и той мисли,че е херпес симплекс.А според предишната ми гинеколожка беше "просто брадавица".Ама ако е така,защо излиза все в интимната област?
Re: Генитални брадавици
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2008, 07:51:54 am »
Добро утро отново. Лично мойте гадинки нямаха врьхчета бяха си точно брадавички. Освем да има различни видове!!!!! То наистина си е за обьркване. Не кьрвяха само ме сьрбяха и беше не приятно. Що се отнася до изчакване ЛОРКА888 по добре действай на време защото бьрзо се разнасят. Аз докато имах само вьншни се оказа че вече имах и около шийката на матката. За това се наложи конизация. Те ще обгорят и мястото около тех така че целта е да не излизат други вече. После малко по усилено ще си пазиш имунната система с витамини да не се разболяваш може и жагинални глобули да ти изпишат за прочистване от вирусчета и ваичко ще е супер. Лек ден за сега момичета от мен. Горе главата. :bighug:
Re: Генитални брадавици
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2008, 09:47:59 am »
mishkoni60  Благодаря за съвета. Още др седмица ще отида да ги изгоря гадовете.
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
Re: Генитални брадавици
« Отговор #8 -: Декември 21, 2008, 10:49:25 am »
Да споделя и аз какво имам, пък по-компетентните от вас ако могат да ми кажат какво е. Значи имам си един сексуален партньор от около година и половина. Съвсем на скоро около ануса ми излязоха някакви израстъци.Прилича ми на брадавици, но като гледах в интернет как изглеждат гениталните брадавици-няма нищо общо.Но пък сърбеж имам, няколко една до друга са и са с цвета на кожата.Единственото място където са,това е около ануса...Според вас брадавици ли са?