0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Децата в чужбина
« -: Декември 26, 2008, 17:14:52 pm »
Здравейте.Весели празници на всички семейства които са извън Родината ,и на тези които са в България.Имам въпрос ,който много ме тревожи,и може би  не съм единствена която се интересува. От няколко години сме в чужбина, но смятаме да се прибираме за България.Големия ми син сега е в 6 клас,когато го записахме тук на училище беше на 6 год.Много се притеснявам как ще го запиша на училище в България,близките ни са питали,казали са им от едно от училищата че се държи изпит по български език и математика,синът ми няма лесно да се справи с граматиката по български.Аз за всеки случай се обадих в посолството в Мадрид,от там направо ме шашнаха,като ми казаха че ако искам да го запиша в България на училище  трябва да държи изпит и по история.Дори ме посъветваха да го запиша в Гандия/малко градче на юг/ние живеем доста далеч ,казах на жената от посолтвото че това е направо невъзможно.Моля мамите които знаят нещо по моя проблем да ми помогнат с инфо и съвети.Благодаря предварително.
Добрите хора имат ключ към душите на хората.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Децата в чужбина
« Отговор #1 -: Декември 26, 2008, 17:57:57 pm »
здравей! препоръчвам ти да зададеш въпроса си в тези форуми:
forum.bg-mamma.com
там има два подходящи подфорума, където могат да ти помогнат със съвет - "Нашите деца" и "Родители в чужбина".
това тук са форуми за жени, които в голямата си част още нямат деца, а се опитват да имат.

затова заключвам темата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!