Този Angel care ми се струва много практичен за силно притеснителни мами.Виждам два основни плюса.Единия,че мама ще се чувства по-спокойна/ако е от притеснителните/,а другия при "специални" бебчета.Моя приятелка ако имаше такова щеше да има мнооого по-малко бели коси.Първите месеца нейното бебче имаше проблеми и я бяха предупредили да я наблюдава за дишането...
Еййййй,сега прочетох за видео наблюдението.
какво е това,ясно,камерка,но колко е голямо,като бебефон ли.Извинете ако сте го писали някъде,пропуснала съм
Тизу зимен сезон много взе да ме дразни.Май се оказва,че не се храня както трябва.Вече съм +8.Е ако качвам по кг на месец,както съветват по книгите, ще влезна в границите."Яжте повече зеленчуци и плодове"...Добре де,аз плодове ям,ама пък трябвало явно да се внимава и с тях,нали са сладки.Зеленчуци?!Кои са хубавите за сезона...моркови,зеле...другото все от туршии...соленооооо
Не съм побъркана,хора,просто съм убедена в това,че не трябва да се отпускаме...Живота продължава и след раждането...На 35,36 ако му изпуснем края след това ще е по-трудно ,от колкото на 25