0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

DEVIs_woman

SYVET
« -: Февруари 28, 2006, 19:25:48 pm »
ZDAVEITE ,AZ SUM NA 23 GOD.,IMAM PROBLEMI SUS ZABREMENQVANETO.
RE6IH DA POTURSQ LEKAR OT SV."SOFIQ",NO NE SUM SIGURNA PRI KOI LEKAR. :(
MOI PRIQTELKI MI DADOHA DOBRI OTZIVI ZA DR.YORDANOV,BIHTE LI MI KAZALI NE6TO POVE4E ZA NEGO,KAK MOGA DA SE SVURJA S NEGO I DALI IZBORUT MI E DOBUR.
PS:IZVINQVAM SI ZA LATINICATA,NO NA KIRILICA PROSTO NE MOGA :)
SYVET
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2006, 19:29:06 pm »
Здравей и добре дошла! Дано не се задържиш дълго тук, а скоро да си мама!
Моля те, пиши на кирилица и не с големи букви. Хората са измислили фонетичната кирилица ;)
*

devil_w0man

.
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2006, 19:41:17 pm »
добре вече кирилица с малки букви :)
SYVET
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2006, 19:51:36 pm »
Браво  :balk_47:  :balk_21:
SYVET
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2006, 21:07:12 pm »
Здравей и от мен. На мен ми препоръчаха тази болница преди 3 мес., дадоха ми някакъв тел. на който се обадихме и се оказа че е на секретарката на директора, която ни записа час за среща с него. Така той ни упъти към Вакрилов който е в екип с Йорданов. Мога да те посъветвам да искаш телефона на болницата от услуги и да си запишеш час при него. Като хора са много добри и внимателни. Още не съм започнала с процедурите за да имам мнение като специалисти какви са, но във форума пишат много добри работи за тях.

*
SYVET
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2006, 21:40:12 pm »
Здравей и добре дошла и от мен и както се казва дано да не се задържиш тук много :)
Моят съвет е преди да вземеш каквото и да е решение - да сондираш първо малко мнения тук.
Аз лично съм била пациентка на д-р Йорданов и не ти го препоръчвам като специалист има много по-добри специалист във София иначе, като човек е прекрасен, но в случая това не е най-важното. Момичетата тук например са много доволни от д-р Владимиров и д-р Стаменов
Успех и вземи правилното решение  :goodluck: