0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Пролапс на МК и брадикардия
« -: Декември 02, 2008, 18:37:46 pm »
Моля момичета кажете ми някоя от вас чувала ли е дали тези болести се отразяват на евентуална бременност ? Лекаря спомена, че брадикардията е опасна за бременни жени, защото сърцето трябва да работи за двама, а ниския пулс не е на добре, но все пак ще се радвам , ако някоя от вас ме успокои .
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: Пролапс на МК и брадикардия
« Отговор #1 -: Декември 02, 2008, 20:00:31 pm »
Здравей! Аз имам пролапс на митрална клапа, но със ускорен пулс. Което също не е много добре. Преди 2 години даже беше започнало да ми става лошо, гадно. Отидох на лекар и той ми изписа лекарства за намаляване на пулса и взе да ми обяснява, как вероятно ще ги пия до края на живота. Пък и тогава ми предстоеше операция. И аз направо луднах. Много се изплаших. Още повече, че баща ми почина от инфаркт.
Реших да се заема в ръце и да потърся някакви физически занимания. Записах се на народни танци. И от как ходя пулса ми се нормализира, вече нямам гадни пристъпи и изпотяване, не ми става лошо. Направо съм супер.
Та си мисля, че и като цабременея няма да имам проблеми от това естество - стига да имам достатъчно движение, да не ям мазни храни, а повече пловоде и зеленчуци. Но движението е от изключителна важност.
Моя съвет е да намериш нещо, с което да се размърдаш. И всичко ще бъде ок.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."