0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дайте ми вашето мнение + тест
« Отговор #80 -: Декември 01, 2008, 17:39:04 pm »
здравейте на всички моят въпрос е следният утре трябва да ми дойде но днес не издържах и си направих тест който беше положителен с втора по-бледа черта но ясно забележима кажете какво мислите ще ставам ли мама утре ако ми дойде ще умра днес като видях теста се разплаках от радост чакам този момент не от много дълго от 4 месеца след спонтанен аборт юли месец и разбирате сега как се чувствам
Re: Дайте ми вашето мнение + тест
« Отговор #81 -: Декември 01, 2008, 17:47:01 pm »
щом са две черти значи честито, лека и безпроблемна бременност. Ех, това се казва новина.Голяма прегръдка ot men.
*
« Отговор #82 -: Декември 01, 2008, 18:05:44 pm »
А проблем ли е че леко ме наболват яйчниците нормално ли е  :oops: :(
« Отговор #83 -: Декември 01, 2008, 18:52:36 pm »
Честито и от мен. Леко бременеене и на финала да се похвалиш с най-сладкото бебче. А за болките до колкото съм чувала е нормално ама не съм много компетентна, така че и други да кажат мнение.

*
« Отговор #84 -: Декември 01, 2008, 19:05:01 pm »
Честито! Това със сигурност е бременност. Чувала съм, че тези болки са често срещано явление в началото на бременността. Но ако можеш - иди на лекар. Така е най-добре.
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #85 -: Декември 01, 2008, 19:11:48 pm »
Честито и от мен,желая ти безпроблемно бременнене и леки 9 месеца и здраво бебче на финала :babyflips:
« Отговор #86 -: Декември 01, 2008, 20:15:43 pm »
Честито,бременна си .Леки 9м.
« Отговор #87 -: Декември 01, 2008, 20:50:40 pm »
Честитоооооо!!!
И аз бях така и болките си продължават. Док, каза, че е нормално.
Леки 9 месеца и от мен  :D  :babyflips:
//www.TickerFactory.com/]

[/url]
Дайте ми съвет!!!
« Отговор #88 -: Декември 02, 2008, 09:14:23 am »
Здравейте, дълго време след като намерих този сайт четох информацията , която силно ме вълнува и най-накрая реших да се регистрирам, а днес се осмелих да пиша.При мен ситуаията е следната: със съпругът ми правим опити за бебе от 3 месеца и днес причината да ви пиша е, че ми закаснява втори ден и искам да ви попитам дали мога да проверя чрез тест дали се е получило желаното бебе или е рано, като искам преди това да подчертая състоянието в което съм .Цикълът ми беше за последно на 04.11.08. , овулацията на 16.11(поне лекарят ми каза , че при мен овулацията е на 13-я ден от началото на менструацията), веднага след овулацията не съм имала болки, но няколко дена по късно започнаха по много странен начин да ме болят яйчниците целодневно, а не на моменти както се случва понякога няколко дена преди цикъла .Тези болки се появиха преди десетина дни, другото което забелязах са болките в гърдите, които винаги съм имала но сега освен това се уголемиха малко, както и ранното ми заспиване и събуждане(например заспивам в 21.30 и се събуждам в 4.30ч.).Молбата ми е следната знам , че не сте лекари но искам просто да ми кажете как бихте постъпили вие и това ще ви наведе ли на мисълта че може да има бебе?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Дайте ми съвет!!!
« Отговор #89 -: Декември 02, 2008, 09:21:29 am »
Дидолина,направи си най-добре тест,щом смяташ че ти закъснява.А тази овулация на 13-тия ден как я установи лекаря,с фуликометрия ли?По принцип не е всеки цикъл едно и също,така че ако ти е казал че по принцип ти е на 13-тия ден,според вен не е така.Ти правила ли си тестове или фуликометрия този цикъл?Но все пак направи един Шуър чек,показва уж на първия ден закъснение.УСПЕХ,дано да си бременна.Пиши като имаш резултат.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #90 -: Декември 02, 2008, 09:32:57 am »
Не не съм си правила такъв тест, а относно деня на овулацията отидох на лекар преди да започнем със съпругът ми опити, за да видя дали всичко ми е наред.Лекарят ми направи много обстоен преглед, като с обстоен имам предвид- преглед на магарето, гледане на видеозон вътрешно и т.н. не искам да описвам преживяното защото не ми беше особенно приятен прегледа.Не знам как е разбрал но това ми каза.Благодаря ти все пак за съвета :)
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #91 -: Декември 02, 2008, 09:38:14 am »
С такъв преглед овулация не се установява.Прави се фоликуметрия и то 2-3 последовтелни цикъла,до колкото знам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #92 -: Декември 02, 2008, 09:43:09 am »
Здравей Дидолина.  :P Добре дошла. Тук ще намериш много подкрепа от тези наистина прекрасни момичета във форума.

А относно твоето питане- само тест ще ти даде желания от теб отговор. Но искам да ти кажа да не обръщаш много внимание на симптомите , защото тези на бременност и на ПМС са почти сходни , а понякога човек като си втълпи нещо, той го изпитва. Това ти го казвам , за да не се разочароваш накрая и да не отчаяш. Силно се надявам теста ти да е с 2 черти. Хайде , прави го и ни зарадвай.Стискам палци.
« Отговор #93 -: Декември 02, 2008, 09:57:39 am »
Много ви благодаря момичета, това за мен наистина е голяма подкрепа.Още утре ще си направя тест и ще пиша и в двата случая какъв е резултата.И многооо се моля да са :bfp:
« Отговор #94 -: Декември 02, 2008, 09:59:24 am »
Направи тестче и пиши  :D
Успех :bfp:
//www.TickerFactory.com/]

[/url]
« Отговор #95 -: Декември 02, 2008, 11:19:01 am »
Защо ще чакаш до утре? Направи го още днес  :P
Стискаме палци за  :bfp:
 :goodluck:
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #96 -: Декември 02, 2008, 11:25:51 am »
Защо ще чакаш до утре? Направи го още днес  :P
Стискаме палци за  :bfp:
 :goodluck:
« Отговор #97 -: Декември 02, 2008, 11:57:22 am »
Аз също сам нетърпелива, но в момента съм на работа и няма как, ще ми се наложи да поизчакам до утре :)
Re: Тестове за бременност, Бета ЧХГ
« Отговор #98 -: Декември 02, 2008, 12:46:33 pm »
Направи си тест  :crossfingers:
*
Re: Тестове за бременност, Бета ЧХГ
« Отговор #99 -: Декември 02, 2008, 15:24:35 pm »
Хайде Диди, ще чакаме утре да ни зарадваш тогава :D