0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Vkas, права си по принцип, но мисля, че сраствания се получават предимно от операции в областта на яйчниците. Това го мисля просто от наблюдения и четене по форумите. А също, какво ако тръбата е проходима, а има сраствания, които пречат? Не мисля, че лапароскопията е рискова за сраствания.
Щом си решила първо хидротубация, подкрепям :D  (то и аз така направих :wink: ) Но все пак мисля, че лапароскопията ще е добре да се направи, ако бебето продължи да се бави.
Успех! :D
Благодаря ти, Бени!

*
Да Фреши абсолютно съм съгласна с теб.Точно така смятам да направя - сега хидротубация /с много надежди всичко да е наред с тръбата/ и после ако бебето се бави лапарото ще бъде неизбежно:)
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
Здравей,Vkas,наистина цветната снимка и хидротубацията са по-щадящи.Аз правих през 11.2005г.лапаромиомектомия.Трьбите ми пропускаха и отсраниха две миоми 2на1см.Почивах два месеца и сега на 28.02.2006г.направих и цветна снимка,защото след коремни операции доста често се получавали сраствания.За щастие и сега с трьбите нямам проблем.Надявам се и при теб всичко да е наред :balk_103:  :crossfingers:

*
Благодаря ти Теди за споделеното мнение. Искам да те попитам теб лекарите ли те посъветваха да отстраниш миомите?Моите също са 2 /2на 2см/ т.е малко по големи от твоите, но до момента всеки лекар ми е казвал, че са малки и да опитвам с билки да ги махна.
Но не е изключено при мен да последва и лапаро по-късно...