0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: "Забранена любов" по НОВА
« Отговор #40 -: Ноември 25, 2008, 14:04:05 pm »
Анастасия е била жена на Димитър (бащата на Явор).Явно Явор и Елица са близнаци или с малка разлика (това не съм го разбрала)

близнаци са  :wink:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #41 -: Ноември 25, 2008, 14:15:58 pm »
Аз пък съм озадачена каква точно игра играе Валери?
Немога да го разбера дали е наистина в комбина с Анастасия или има някаква скрита умисъл в действията му? Даже се чудя дали пък няма да излезе гей :D, много странно му е отношението към съпругът на Елица - забравих му името :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #42 -: Ноември 25, 2008, 14:28:37 pm »
aaaaaa в комбина е и още как. и накрая не гей, ами п...л ще излезе, лицемера му с лицемер
иначе роляте в сериала е да вкара интрига от време на време, доста нескопосано според мен
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #43 -: Ноември 26, 2008, 14:03:18 pm »
ДИана Любенова е номер едно.Елен Колева също е естествена.Ама тая ЕЛица и майката на Явор едвам ги изтрайвам.Но сюжетчето ми допада.
« Отговор #44 -: Ноември 26, 2008, 14:24:19 pm »
ДИана Любенова е номер едно.Елен Колева също е естествена.Ама тая ЕЛица и майката на Явор едвам ги изтрайвам.Но сюжетчето ми допада.
За Елица и меланхоличната Надя съм напълно съгласна с Мери, трудно е да ги гледа човек, но пък съм искрено изненадана от сюжета - добре е замислен :D, като се има предвид че е сапунено сериалче, а сме свикнали само с разни бразилски, куломбийски и някакви други подобни сапунени драми, различно е като гледаш българска :D
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

лудо

« Отговор #45 -: Ноември 28, 2008, 20:09:05 pm »
Аз пък съм озадачена каква точно игра играе Валери?
Немога да го разбера дали е наистина в комбина с Анастасия или има някаква скрита умисъл в действията му? Даже се чудя дали пък няма да излезе гей :D, много странно му е отношението към съпругът на Елица - забравих му името :wink:

Валери бе нает от Анастасия да заснеме моделите на София. Но Валери нямаше и идея какво точно ще направи Анастасия с тях. Така че тук- невинен.
Че е кариерист, кариерист е, но всяко лошо момче във филм има и нещо добро в себе си.
Доброто във Валери е любовта му към Кристиян. Която за нещастие е несподелена, тъй като Кристиян е влюбен в Мартин(който не е гей, спокойно, няма и да бъде).
Това не съм си го измислила. Информацията ми е от сигурен източник. А и мисля, че то си е ясно,че Валери и Крис са гей. Свалят се от 18та серия насам, от моментът , в който се запознаха.
И най- малкото: сериалът е правен по немския Verbotene liebe,  където гей- двойката се казват Кристиян/Оливер.
Нашите актьори са много талантливи, не искам да чувам лоша дума за Иван Юруков или Любомир Ковачев :x
« Отговор #46 -: Ноември 28, 2008, 21:28:24 pm »
Тия двамата гейове ли? И баааааа  8O

Ама аз не мога да разбера /или съм изпуснала/ Емилия какво общо има със семейство Белеви?Защо тя знаеше,че Явор и Елица са брат и сестра,по-точно от къде?

Интересно ми е развитието,въпреки че по едно време ми се стори,че се изчерпа!
И мистерията с убийството.....абе има още бая серийки да се извъртят!Вече не ми правят впечетление наизустените фрази!
*
« Отговор #47 -: Ноември 29, 2008, 13:56:59 pm »
Абе някой знае ли кй е убиецът на Рони.Аз в началото не гледах първите серии и не знам изобкщо какво се случва там.Ама сега седя и се чудя дали не е жена му.А?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #48 -: Ноември 29, 2008, 15:18:10 pm »
Абе някой знае ли кй е убиецът на Рони.Ама сега седя и се чудя дали не е жена му.А?

И аз си го мисля ама...незнам:)
« Отговор #49 -: Ноември 29, 2008, 15:29:39 pm »
Аз все повече се уверявам че убиецът на Рони е жена му. Е снощи каза на Андрей съжалявам за това което ти причиних, и веднага ми стана ясно, че по-подходяща от нея няма.
А за Емилия четох в един сайт, че когато Анастасия и Белев са били млади са живяли на квартира прия нея, заедно с децата си и тя им е помагала. След това Анастасия духва с Елица :lol: и тя се грижи за Явор през първите му години.
А за Валери си знаех, че има таен план, е как я изнуди Анастасия сега :lol: