0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ТЪРСЯ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНЖЕКЦИИТЕ ФИБС
« -: Февруари 21, 2006, 23:16:42 pm »
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ТЪРСИХ ФИБС НО ЧАК СЕГА МИ ГИ ДОСТАВИХА ОТ РУСИЯ,ОБАЧЕ ИЗГЛЕЖДА ИМ Е МИНАЛ СРОКА НА ГОДНОСТ.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ КОЛКО Е ДЪЛЪГ СРОКЪТ ИМ.БЛАГОДАРЯ
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2006, 01:24:35 am »
Е, ние откъде да знаем???? :roll:
Щом им е минал срока на годност, значи им е минал срока.  :lol: Ефекта им ще е намален, обаче.
Re: ТЪРСЯ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНЖЕКЦИИТЕ ФИБС
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2006, 09:27:40 am »
Цитат на: NELLI
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ТЪРСИХ ФИБС НО ЧАК СЕГА МИ ГИ ДОСТАВИХА ОТ РУСИЯ,ОБАЧЕ ИЗГЛЕЖДА ИМ Е МИНАЛ СРОКА НА ГОДНОСТ.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯ КОЛКО Е ДЪЛЪГ СРОКЪТ ИМ.БЛАГОДАРЯ

е нали им е минал срока на годност?!?!? а и на всяко нещо пише кога е произведено и до кога е годно-може да се види по този начин какъв е периода на годност :wink: а дори да нямаш дата на производство....все едно е-нали казваш че срока им е минал...което ги прави негодни мисля :roll:  :roll:  :)
« Отговор #3 -: Февруари 22, 2006, 09:44:05 am »
Цитат на: NELLI
...ОБАЧЕ ИЗГЛЕЖДА ИМ Е МИНАЛ СРОКА НА ГОДНОСТ...

Как "изглежда"?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #4 -: Февруари 22, 2006, 11:31:22 am »
Та значи пише ли срок на годност или не пише на тях, ако е изтекъл на скоро посъветвай се с лекар дали да рискуваш с поставянето им. Но ако е изтекъл отдавна не рискувай въобще!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2006, 15:02:23 pm »
Здравей, Нели!
Ако е изтекъл срока на годност мисля, че не бива да рискуваш.
На мен моята лекарка ми беше изписала такива инджекции- Фибс (Алое). Има ги във всяка аптека и 10 бр. са около 7 лева

*
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2006, 15:30:01 pm »
Да почти във всяка аптека може да се намери Алое, но Фибс едва ли :roll: , до колкото знам от моят лекар има разлика между двата препарата въпреки, че и двата са биогенни стимулатори.
Аз също мисля, че не трябва да рискуваш ако е изтекъл срока и за това ходи в аптеката и си вземи алое и го почвай него подкожно в корема. Аз си го слагам и съм доволна за сега
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2006, 19:42:16 pm »
Нели до колкото знам на ампулите Фибс е изписано кога са произведени. На моите пише 31 07 04 и аптекарката каза, че са годни, така че предполагам че и ти затова си се заблудила, че са с изтекъл срок на годност! Ако си от Варна мога да ти кажа къде ги има почти винаги.  Поздрави!
*

Starlet

• 1937
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2006, 20:25:37 pm »
gabonchi а колко години е срока на годност на тези ампули Фибс?
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2006, 22:04:58 pm »
Не знам! Това каза аптекарката. И на мен ми се стори странно, но тя внимателно ги огледа и каза, че са годни!
*

Starlet

• 1937
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2006, 22:56:15 pm »
Цитат на: gabonchi
Не знам! Това каза аптекарката. И на мен ми се стори странно, но тя внимателно ги огледа и каза, че са годни!

Добре дайте ми повече информация за самите ампули и аз ще проверя колко е срока на годност или ако искате направете го вие които имате от тези ампули. Търсете в сайта на производителя. Трябва ми наименованието както е написано на опаковката, фирмата производител и евентуално къде е произведено лекарството.
*
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2006, 23:34:59 pm »
Добре бе хора пишете за какво да тези ампули, а като прочетох и че алоето gabonchi си ги бие в корема направо настръхнах .Има ли голяма разлика ако пиеш алое закупено от дистрибуторите и ампули който се бият в корема
« Отговор #12 -: Февруари 24, 2006, 14:51:32 pm »
Аз не съм си била алое в корема. Най- вероятно ме бъркате с Габи или някой  друг. Аз съм си била Фибс 40 дена мускулно по 1 капсула като по време на мензис се прави почивка. Изписаха ми ги като имунностимулатор, защоти имах бактерии и гъбички. Довечера ще видя кой е производителя и ще ви кажа.
re:
« Отговор #13 -: Февруари 24, 2006, 20:19:03 pm »
Момичета на ампулата пише една дата на опаковката друга.Затова реших че им е истекал срока на годност.2005.05 мисля че е изтекъл а???????????????????????????????????????????????????????????????????????