0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kamii

Помогнете - отново гъби
« -: Февруари 17, 2006, 11:56:30 am »
Тоя месец започнаха веднага след овулацията ми. Преди 2 месеца бях пила Микомакс, но сега го спрях - станаха дори са повече от преди. От години не мога да се отърва напълно от тях. Предполагам, че сега са ми поотслабнали защитните сили, а също и предполагам, че тоя месец може и да съм успяла със забременяванто. Та за това да ви питам - да чакам ли или има нещо като пробиотик, което може да се взема. Иначе редовно ям мляко Активия и лимони, уж за профилактика и засилване...
Помогнете - отново гъби
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2006, 12:47:15 pm »
млякото активия е само нишесте няма полза че го ядеш купи си млечна киселина от аптеката на таблетки  :D
Помогнете - отново гъби
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2006, 00:34:55 am »
Здраевей! А защо не пробваш с хомеопатия да си решиш проблема. Миналага година с месеци се лекунах с какви ли не лекарства. И когато се зарадвах, че всичко е наред, гъбите се появиха отново! И след всички тези отрови които изпих и целия дискомфорт които трябваше да изтърпя, че покрай мен и приятелят ми, реших да мина към по-безболезнен начин. Вече за този проблем използвам хомеопатията. Има резултат и  според мен тези хапченца са абсолютно безвредни. :wink:
Re: Помогнете - отново гъби
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2006, 15:00:43 pm »
Цитат на: kamii
Тоя месец започнаха веднага след овулацията ми. Преди 2 месеца бях пила Микомакс, но сега го спрях - станаха дори са повече от преди. От години не мога да се отърва напълно от тях. Предполагам, че сега са ми поотслабнали защитните сили, а също и предполагам, че тоя месец може и да съм успяла със забременяванто. Та за това да ви питам - да чакам ли или има нещо като пробиотик, което може да се взема. Иначе редовно ям мляко Активия и лимони, уж за профилактика и засилване...

Скъпа,
 ако мислиш че има вероятност да си бременна не прибързвай да вземаш каквото и да било докато не се увериш дали има бременност или не. А след това отиди на гинеколок, ако си бременна просто задължително. Аз в момента лекувам подобни гадории, бях в същата ситуациа като теб, със съмнения за бременност. За съжаление аз не успях да забременея, но преди да разбера това, доктора ми каза че не трябва да вземам никакви лекраства докато не се уверим дали има бременност, тъй като в зависимост от това се приемат и различни медикаменти.
 Успех в борбата с вредителите!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #4 -: Февруари 24, 2006, 13:09:10 pm »
Ками, пробвай с Цитросепт - това е екстракт от грейпфрут и семката му, аз го пих след обриви по кожада в следствие не прием на антибиотици. Тогава ходих на лекар и ми изписаха други лекарства за кожата и то отново антибиотици. Мазах се, но не ми помогнаха. Чух от една приятелка за Цитросепт, опитах ги и стана чудо, пробвай го!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Февруари 24, 2006, 13:14:10 pm »
Цитат на: Nina
Ками, пробвай с Цитросепт - това е екстракт от грейпфрут и семката му, аз го пих след обриви по кожада в следствие не прием на антибиотици. Тогава ходих на лекар и ми изписаха други лекарства за кожата и то отново антибиотици. Мазах се, но не ми помогнаха. Чух от една приятелка за Цитросепт, опитах ги и стана чудо, пробвай го!!

Цитросепт-а не се препоръчва при ранна бременност.Ако има масово унищожение на микроорбанизми-те отделят токсини, които може да навредят на ембриона.
Иначе съм за Цитросепт.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Nina

• 2643
Помогнете - отново гъби
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2006, 13:35:40 pm »
Разбира се, ако не е бременна до го пробва.
*

kamii

Помогнете - отново гъби
« Отговор #7 -: Февруари 24, 2006, 15:26:57 pm »
Пробвах го преди няколко месеца, изпих 1 опаковка Цитросепт и 2 Боцитрин след това. Сякаш за момента имаше ефект, макар да става бавно, но след като ги спрях пак се връщат гъбите.
*

Nina

• 2643
Помогнете - отново гъби
« Отговор #8 -: Февруари 24, 2006, 15:38:27 pm »
Kami, до колкото съм запозната, хомеопатичните лекарства се взимат по-принцип самостоятелно, а особено Цитросепта е силен и може да повлияе на другото лекарство. Но разбира се и всеки човек си е индивидуалност. На мен помогна, на много хора около мен също, но аз го пих в продължение на месец и половина. А и гъбите са упорити гадове. Успех  и упоритост желая и на теб.:balk_186:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Февруари 24, 2006, 15:42:19 pm »

А на лекар ходи ли?
Сама ли постави диагнозата?

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Помогнете - отново гъби
« Отговор #10 -: Февруари 24, 2006, 19:32:45 pm »
Цитат на: danydany
Здраевей! А защо не пробваш с хомеопатия да си решиш проблема. Миналага година с месеци се лекунах с какви ли не лекарства. И когато се зарадвах, че всичко е наред, гъбите се появиха отново! И след всички тези отрови които изпих и целия дискомфорт които трябваше да изтърпя, че покрай мен и приятелят ми, реших да мина към по-безболезнен начин. Вече за този проблем използвам хомеопатията. Има резултат и  според мен тези хапченца са абсолютно безвредни. :wink:

Кои хапчета си купуваш? Има ли такива за гъби, както за грип? Или те лекува лекар специално?
*
За гъбите
« Отговор #11 -: Февруари 26, 2006, 22:03:13 pm »
В момента и аз се боря със същият проблем. Предстои ми лапароскопия и по този повод си правих изследвания.Резултатът от микробиологията беше кандида и Д-р Попов от Шейново ми изписа Фунголон през устата и вагинални глобули. Дано да има ефект, защото преди три месеца бях на Микомакс. Ако те интересува ще ти дам схемата за приема.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: За гъбите
« Отговор #12 -: Февруари 27, 2006, 10:30:47 am »
Цитат на: tini
Ако те интересува ще ти дам схемата за приема.

Момичета какви са тези работи дето чета тука? Размяна на схеми за прием на лекарства? А ако стане нещо после кой ще поеме отговориност. Още повече, че момичето пише че може и да е бременно. kamii ако не си си правила скоро микробиология не е лошо да направиш една такава, съпроводена с антибиограма. След това с изследването тичаш при лекаря който посещаваш, съобщаваш му за съмненията си че може да си бременна и човека ще прецени какво да ти изпише и как да го приемаш. И ни пиши разбира се какво е станало.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

kamii

Помогнете - отново гъби
« Отговор #13 -: Февруари 27, 2006, 11:45:59 am »
Да tini кажи доволна ли си от Фунголона? Не съм го приемала до сега.
Пък колко лекарите се справят с гъбите ми е пределно ясно - от години си ги влача
Помогнете - отново гъби
« Отговор #14 -: Февруари 27, 2006, 12:38:15 pm »
Да споделя и моя опит - моите гъбички ги получих в следствие на 10 дневен прием на анибиотици. Лекувам ги с клотримезол и йодоповидон за промивки. Лошото е че ги прехвърлих и на съпруга си - на него муказаха да се маже с канестен , но лошото е че кожичката му започна да се бели  :oops: Споделете как са се лекували вашите мъже и как е протичало лечението

Всеки край е едно ново начало!
Човек е толкова голям, колкотo са големи мечтите му!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Помогнете - отново гъби
« Отговор #15 -: Февруари 27, 2006, 12:55:43 pm »
Да tini кажи доволна ли си от Фунголона? Не съм го приемала до сега.
Пък колко лекарите се справят с гъбите ми е пределно ясно - от години си ги влача

Последно неразбрах ти как установи че са гъбички и напиши точно какви гъбички са. Тогава ще може да се даде по-точно мнение за метод на лечение. Така на сляпо да пиеш каквото ти попадне и кой каквото ти каже работата може да стане по-зле
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Помогнете - отново гъби
« Отговор #16 -: Февруари 27, 2006, 13:17:29 pm »
И аз даста дълго време се лекувам от Кандида Албиканс. За около 5 години лекари са ми изписвали почти всички съществуващи лекарства за кандидоза- Клотримазол, Полижинакс, Гиналгин, Гинопаварил, Ломексин, Орунгал..............и след прием на антибиотици проблема се връщаще.
Сега от септември месец до сега нямам проблеми. Пих Микомакс-150 едно  и след 3 дена още едно, след това 3-4 месеца след цикъл по едно. Мъжът ми също два месеца по едно и се мажеше с крем Клотримазол ( Канестен) Пих също и пробиотици- Ентеросан S-2 и Цитросепт.
Лекарите ми казваха, че е важно да подсиля имунната си система.
За сега нямам проблеми, но се моля да не се разболявам и да се налага да пия антибиотик.
Това е моя опит с борбата с гъбичките. Не се самолекувайте!!!
Само по лекарско предписание :idea:

*
фунголон
« Отговор #17 -: Февруари 27, 2006, 23:08:20 pm »
Здравей Kamii още нямям резултат другата седмица ще правя контролни изследвания,за да видим дали няма да се наложи допълнително лечение. Лекарството е българско и по упътването рабрах че се прилага при хроничен проблем, какъвто явно е моя. Ползвам го за първи път. Винаги са ми изписвали скъпи вносни лекарства, които на мен ми действат за кратко, но явно съм попадала на недобросъвестни лекари. Трябва да кажа, че досега никога не са ми правели конртолни изследвания след приложено лечение на гъби.За първи път миналата седмица Д-р Попов настоя след лечението да повторим изследванията, за да е сигурен в положителния резултат. Сажалявам ако съм те подвела, момичетата са прави-ако се съмняваш че може да си забременяла не експериментирай. Успех.