0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета
« -: Ноември 17, 2008, 07:35:02 am »
Отдавна следя форума в сайта и виждам че сте доста конпетентни . Имам един вапрос към вас ако можете да ми помогнете.
Преди няколко месеца ми откриха киста на яйчника изписаха ми Дуфластон и Диание по схема за 3 месеца . Напрах си лечението . Последствията бяха такива че качих доста килограми. След като отидох след лечението на ллекар се оказа че са останало оцхте малки фоликулки изписаха ми оцхте веднаж сацхтото лечение . Аз на своя глава реших да не го продалжа но преди няколко след като ми мина месечния цикъл усетих рязка болка в яйчника и прокарвих изплаших се как мисллите какво може да е това . Моля да ми отговорите .Правя опити от извесно време да имам бебе.Моля да ми отговорите . Благодаря предварително
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Здравейте момичета
« Отговор #1 -: Ноември 17, 2008, 08:45:48 am »
Здравей и добре дошла сред нас. :D
Дано скоро се сбъдне мечтата ти и да си имаш едно хубаво бебче.

Най-вероятно имаш СПКЯ. Трябва ти добър лекар гинеколог-ендокринолог, най-добре от клиника по стерилитет, защото там са най-добрите.
Прокървяването може да е от кистичка, нисък прогестерон и какво ли още не - затова е добре да те види лекар. Не се притеснявай, а просто си намери лекар, който да те следи известно време - да направите необходимите изследвания, ФМ и т.н. и да се открие причината за проблема.
Ние тук каквото и да кажем - си е гадаене, а и не сме лекари  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум