0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bogdan

ne izkam bebe
« -: Март 31, 2006, 01:08:06 am »
mm taka izkam da pitam dali moje da se zavremenee kogato poloviq akt se izvyr6i dca dena sled menstruaciqta ama izkamda razbera mnooo byrzo 4e nqma vreme ai 4aoooooo
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ne izkam bebe
« Отговор #1 -: Март 31, 2006, 02:53:42 am »
Ами при редовен цикъл /всеки месец около 28-29 дни/ - почти не.
Ако има закъснение дори и едни ден се прави  уринен  тест за бременност - от аптеката
Обаче друг път се пазете. И пиши на кирилица.
*
ne izkam bebe
« Отговор #2 -: Март 31, 2006, 08:50:46 am »
:lol: Ако може на кирилица и ако може с по-добър правопис! Никакви такива - щом не искате бебе - презервативи!
*
ne izkam bebe
« Отговор #3 -: Март 31, 2006, 09:06:19 am »
Както казва Лали-почти не е възможно. Ама само почти. Моята майка е забременяла с мен един ден след менструацията. Презервативът е едно много елегантно решение! Ако сте сериозна двойка, можете да помислите и поговорите с лекар за противозачатъчни таблетки.
Alexandra
*
ne izkam bebe
« Отговор #4 -: Март 31, 2006, 09:16:01 am »
И аз съм станала един ден след цикъл :D  , майка ми е с 23 дневен цикъл, така че сигурно съм си станала точно на овулация. Ама като научила от майка си , че видиш ли не може на следващия ден да стане работата и смело. Ето ме мен - живо доказателство, че може!
ne izkam bebe
« Отговор #5 -: Март 31, 2006, 09:16:38 am »
Богдан, не разчитай! Ако менструацията е на 25 дни, при продължителност на цикъла 7-8 дни, 2 дни след М. си е удар "право в десетката"!
Имам един приятел; "менструалния оплодител" го наричам на шега, който е забременил 2 жени по време на М.!? Не е за вярване, наистина, ама той е убеден за авторството си! А и не върви да му кажа, че е работил в съавторство; нали ми е приятел :lol:
*
ne izkam bebe
« Отговор #6 -: Март 31, 2006, 09:23:05 am »
prascho,
Защо не - закъсняла овулация. Прокървяване, поради късната ову, взето по погрешка за цикъл, щото то в истински цикъл просто не ги виждам нещата със секса, много мръсно някак си. :oops: Ето ти авторство, без съавторство  :D !
ne izkam bebe
« Отговор #7 -: Март 31, 2006, 21:51:45 pm »
Моя приятелка забременя 2 дни след половия акт.............при 29 дневен цикъл, каквото искате си мислете, все пак е природа и овулацията не може да бъде винаги като по часовник
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ne izkam bebe
« Отговор #8 -: Април 01, 2006, 09:49:35 am »
Всички примери, дадени тук са при нередовен цикъл.
При редовен цикъл всеки месец вероятността за забременяване два дни след менструация е нищожна.
Вчера присъствах на такъв пример - кървене два пъти в месеца, при обилно кървене в момента - момичето е и пред овулация.
Но това е обикновено при нередовен цикъл!
*
ne izkam bebe
« Отговор #9 -: Април 01, 2006, 10:38:40 am »
Lali, малко го стряскаме bogdan, да не лежи на тази кълка, че видиш ли на гаджето цикълът и е редовен и тя няма да забременее, а да ползва предпазни средства. Нали знаеш, че точно така стават най-лесно бебчетата, когато не са желани, пък и най-редовният цикъл може точно този (или пък следващия и т.н.) месец да се е променил, поради смяна на времето, хапчета, диета, стрес, смяна на местоживеене...bogdan, ако си с ново гадже - презервативи, ако си със сигурно гадже - поговорете си и за хапчета, но не разчитай на цикъла и!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ne izkam bebe
« Отговор #10 -: Април 01, 2006, 10:55:39 am »
Според мен ситуацията е средната: по някаква причина е станал гаф два дни след менструация /евентуално скъсан презерватив/ и вече нищо не може да се направи за този цикъл.
Ако Богдан изобщо се появи да чете бих препоръчала вагинални таблетки фарматекс+презерватив, ако контактите са нередовни и противозачатъчни - при редовен полов живот.
*
ne izkam bebe
« Отговор #11 -: Април 01, 2006, 13:08:48 pm »
Цитат на: kukurigu
Моя приятелка забременя 2 дни след половия акт.............

:lol:
А бе, кукуригу, какво си написала ти?  :lol: Ми че след полов акт ще забременее ми, няма да е след пране на китеници! :lol:
Alexandra
ne izkam bebe
« Отговор #12 -: Април 01, 2006, 20:19:51 pm »
сори Marie :lol: , имах предвид след мензис :lol: , сигурно сте се досетили, грешка
ne izkam bebe
« Отговор #13 -: Април 01, 2006, 22:02:30 pm »
Цитат на: kukurigu
Моя приятелка забременя 2 дни след половия акт.............

развеселихте ме :lol:  :lol:  :lol:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

beb_2006

ne izkam bebe
« Отговор #14 -: Април 02, 2006, 10:48:02 am »
Цитат на: Marie

:lol:
А бе, кукуригу, какво си написала ти?  :lol: Ми че след полов акт ще забременее ми, няма да е след пране на китеници! :lol:

Мари, и мен много ме развесели това за китениците :) че то може пък да пробваме - щом с XXL не става бебето, да вадя и аз сички черги, килими и одеала и да ги почвам  :P Какво щях да правя без вас сладурки  :balk_21:
ne izkam bebe
« Отговор #15 -: Април 02, 2006, 21:05:33 pm »
:balk_132:  :balk_70: