0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Отслабване и шансове за зачеване
« -: Ноември 15, 2008, 21:37:10 pm »
Някой чувал ли е да се казва, че като отслабнеш - шансовете за зачеване са по-големи ? На какво може да се дължи това, ако е така ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: Отслабване и шансове за зачеване
« Отговор #1 -: Ноември 16, 2008, 19:12:43 pm »
Ако си с наднормено тегло - да вярно е.
Наднорменото тегло е един от факторите за лоши хормони - от там и липса на бебе.
Освен това може вътрешните тлъстини да повлияят на прохдимостта на тръбите.
Ако обаче си си в норма, ефектът от отслабването може да е точно противоположният, т.е да си навредиш вместо да си помогнеш.
« Отговор #2 -: Ноември 16, 2008, 19:26:34 pm »
Съгласна съм с Лан,това което казва е така.Аз като бях на диета и свалих 7кг,цикъла ми се промени,после щитовидната се разбута и зимата получих някаква студова алергия,провокирана от слаба имунна с-ма.Е,нещата после си дойдоха на мястото,имам впредвид хормоните.Е,исками се сега да сваля 1-2кг,че по коледа пак ще ги качим,ама :(
*
« Отговор #3 -: Ноември 16, 2008, 19:31:53 pm »
Това, което има предвид ЛАН, предполагам е за повече наднормено тегло или затлъстяване. Ако си в нормите точно при забременяване не е подходящо за сериозни диети. Махни мазното, сладкото и преяждането просто. На мен доц. Маркова категорично ми забрани диети преди ин витрото.