0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Др.Н. Генов
« -: Декември 01, 2008, 17:04:12 pm »
Можете ли да ми кажете нещо за др.Н.Генов-къде се намира телефони и дали е добър

*
Re: Др.Н. Генов
« Отговор #1 -: Декември 01, 2008, 17:05:35 pm »
На мен ми изгуби 3 години от живота и не ми помогена!Пази се!
*
« Отговор #2 -: Декември 01, 2008, 17:14:45 pm »
Славена зависи за какво ти трябва. Ако е за преглед и лечение извън стерилитета на мен ми допада.Аз ходех веднъж годишно на профилактични прегледи и съм доволна.Но за друго не знам, нямам опит.
Пристрастена към д-р Хаус!
« Отговор #3 -: Декември 02, 2008, 12:07:28 pm »
Работи с Табакова, така поне знам от прди година, дали още е там не знам. Преди това беше в Шейново.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Декември 02, 2008, 13:09:51 pm »
във форума за проблемно забременяване на бг-мамма има огромна тема с отрицателни мнения за него.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Декември 02, 2008, 15:00:32 pm »
Благодаря ви много и това ми е достатъчно да се откажа от него.

« Отговор #6 -: Декември 02, 2008, 16:00:49 pm »
Опа :oops:...аз съм се объркала за Ненов, съжалявам. Генов е в Тина Киркова и го бяха пребили негови пациенти, лежа в Пирогов заради това миналата година май беше това, не се разбра защо, но се предполага-не ходи при него наистина.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Декември 02, 2008, 17:39:54 pm »
Марина, това е друг Генов. онзи от Тина Киркова е Анатолий Генов, също с негативни отзиви, а тук се пита за Николай Генов - той е частник, в някакъв МЦ работи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Декември 03, 2008, 15:05:48 pm »
Ясно, важното е че се изясни кой и какъв е този доктор.

« Отговор #9 -: Декември 04, 2008, 13:49:11 pm »
Не се казва Анатолий,а Методий Генов.