Ето няколко мои мнения...имам известен опит с мебелите- занимавам се с проектиране и съм обзавеждала някои жилища. Не пиша , за да си правя реклама и търся клиенти, просто съм възмутена от работата на някои фирми.
Моля- никога не правете грешката да си поръчате кухня от фирма "
СЕНСО ". Намира се на бул.Габрово в София. Имахме 2 кухни- 1.направиха грешки в изпълнението на проекра още при поръчката, после при монтирането-грешки, а и качеството не беше никак задоволително. 2.макар и първото впечатление за консултантите да е добро-повярвйте ми-нищо не разбират!!! 3. не са точни до степен , че дори не мога да повярвам.
След 6месеца, скъсани нерви и корекции по кухните сега пак има грешки , които не поправиха и ние предпочетохме да коригирама канализацията отколкото да имаме нещо общо с тях!!!
Искрено бих ви препоръчала фирма РЕА4- перфектно консултиране, проекти, отношение, монтиране. Имаха забавяне от 1 седмица в един от случаите, но за мебелите по поръчка това е допустимо- ( rea_4@abv.bg ; тел: 02 9434361) Цената е сравнително висока, но напълно отговаря на качеството.
Надявам се да съм била от помощ...ако някои се интересува от моята работа и това би могло да помогне при решението му при избор на фирма-
www.bondart.eu