0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

malka_monika

болки в гърдите и овулация
« -: Февруари 17, 2006, 09:27:52 am »
Здравейте момичета! Отскоро започнах да си наблюдавам организма и да си изследвам всички симптоми при овулация и т.н..Започнах и тест за овулация да си правя. Искам да попитам гърдите кога започват да болят? Когато започва овулацията, или когато вече е свършила. При мен с тези тестове се получи така, че гърдите започнаха да ме болят и след 2 дена теста за овулация се показа положителен. незнам вече дано съм имала овулация, дано да сме уцели момента, дано, дано, дано!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2006, 09:51:32 am »
Различните месеци е различно.
Общо взето болките в гърдите не означават нищо.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: болки в гърдите и овулация
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2006, 09:57:34 am »
Цитат на: malka_monika
Здравейте момичета! Отскоро започнах да си наблюдавам организма и да си изследвам всички симптоми при овулация и т.н..Започнах и тест за овулация да си правя. Искам да попитам гърдите кога започват да болят? Когато започва овулацията, или когато вече е свършила. При мен с тези тестове се получи така, че гърдите започнаха да ме болят и след 2 дена теста за овулация се показа положителен. незнам вече дано съм имала овулация, дано да сме уцели момента, дано, дано, дано!!!

При всеки е различно.
Има момичета, които изпитват този дискомфор след овулация, докато им дойде М.
Дриги още преди овулация.
Трети не изпитват нищо.
Промените се дължът на хормоните и най-вече на прогестерона, които се отделя след овулация.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2006, 10:40:34 am »
Мен не ме болят гърдите.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2006, 11:33:06 am »
Цитат на: wassilena
Мен не ме болят гърдите.

:) :) :) И мен.
Дори при много висок Прогестерон.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2006, 12:58:08 pm »
Мен ме болят и гърдите и яйчниците като пред мензис.Мисля,че тези симптоми предшестват овулацията ми.Незнам при всяка е различно :roll:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2006, 19:16:48 pm »
При мен в различни месеци ме е боляло преди и след ову - когато е регистрирано с узи, че на БТ не вярвам. Зависи от конкретните нива на хормоните и тяхното съотношение  в конкретния цикъл. Имала съм цикли, в които нищо не ме боли.
*
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2006, 19:20:53 pm »
И аз отскоро забелязвам цикличност при болките в гърдите и като прегледах графиките  си излиза, че започват да ме болят 7-10 дни преди да ми дойде М. И в деня в който ми идва - представат болките и напрежението. Чесно казано и аз мисля че е индивидуално при всяка жена. Ако някой е по-вещ нека каже кое е нормално :roll:  :?:  :oops:
« Отговор #8 -: Февруари 21, 2006, 21:26:13 pm »
При мен в деня на овулацията ме болят много яйчниците и по силно от едната страна /този месец в дясно/. На следващият ден имам слузеста течност която е примесена с кафяви ивички и на следващият ден започват да ме болят гърдите до деня в който ми идва. :oops: