Лидия,аз съм избелвала зъбите си професиомално в ЕОдент в София,през 2009 година.Процедурата е разделена на 3 части от по 15 минути,първо се изолират венците,после се нанася някакъв гел на зъбите,слага се един разширител за уста и слагат пред теб един уред дали е лампа или нещо друго не мога да кажа със сигурност.Първите 30 минути минаха добре,но последните 15 бяха доста болезнени,поне за мен.Преди това ми бяха направили зъбна отливка от силикон,след избелването ми дадоха гел за вкъщи,който трябва се да слагам няколко дни през нощта,зъбите ми бяха доста чувствителни около седмица след това.Не се препоръчва да ядеш оцветяващи храни две седмици след процедурата(соев сос,боровинки и др.)Ефекта при мен бе поразителен ,искрящо бели зъби.Останаха така около 2 години и после пак ги оцветих,уж пуша много рядко,кафето си пия със сламка,ама...Сега мисля пак да ги светна ,ама само за 15 минутки.Преди 4 години струваше около 800лв,но сега със сигурност е по-малко,можеш да провериш в сайта на клиниката,дано съм ти била полезна:)