Привет и от мен! Искам да ви кажа че имах такова зацапване, понякога кафеникаво, понякога бледорозомо миналата година в продължение на половин година може би, а преди това също, но на неопределени периоди. Смених доста лекари, никой нищо не видя, никой не ми пусна талони за никакво изследване. Било "нещо хормонално". Една от лекарките даже ме успокои че това е нещо нормално, после каза че вижда миомен възел, което не било нещо притеснително. Аз така се подтиснах че се затворих и възприех за "обречена"....така близо година. През това време ту го имаше ту го нямаше това течение. Понякога по средата на цикъла, а друг път 4-5 дена преди да ми дойде и се усилваше.. като се сливаше с цикъла..
След което реших да действам. Отидох при друг лекар от типа "светило", той отхвърли миомата, не обърна внимание на течението, хвана се за болките в гърдите и в неговата лаборатория откриха висок пролактин....
Последва друг лекар, той пък се усъмни в достоверността на високия пролактин, повторихме изследването - нищо подобно, отхвърли миомата и започнахме ФМ - в 2 цикъла, при което ми поставяше и инжекция Прегнил. Незнам от внушение или от какво, но тези течения спряха. Все едно никога не ги е имало .....