0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

цветна снимка
« -: Април 10, 2008, 11:58:50 am »
Много моля, който е правил качествена цветна снимка на тръбите в Плевен или Велико Търново, да ми каже къде и при кой лекар.
Re: цветна снимка
« Отговор #1 -: Април 10, 2008, 12:53:29 pm »
Хич не си и помисляй за Велико Търново, насочи се към Плевен!
« Отговор #2 -: Април 10, 2008, 13:37:32 pm »
Да но искам някой да ми препоръча лекар в Плевен.
« Отговор #3 -: Април 10, 2008, 14:03:27 pm »
Да една позната ми препоръча преди малко д-р Янкулов в клиника Авис-Медика в гр.Плевен
« Отговор #4 -: Април 11, 2008, 07:57:55 am »
по-добре е да я направиш в клиника по стерилитет.
*
« Отговор #5 -: Май 05, 2008, 12:28:13 pm »
nqkoi moje li da mi kaje kakvo predstavlqca tazi cvtena snimka?
*
« Отговор #6 -: Май 05, 2008, 15:15:45 pm »
С нея с контрастно вещество се проверява проходимоста на маточните тръби.
*
« Отговор #7 -: Май 05, 2008, 16:45:51 pm »
Преди две години моя близка се оперира в Плевен при доктор Горчев, беше много доволна. Незнам дали работи с здравна каса.
*
« Отговор #8 -: Май 06, 2008, 00:07:53 am »
Не знам колко ще съм полезна, но прикачам връзките:
http://www.svmarina.com/gortchev/za_vrazka.htm
http://www.svmarina.com/za_nas.htm
Знам, че проф. Горчев е много добър и всеотдаен специалист. Естествено много зает. Мисля, че работата му е свързана повече с онкогинекологията. Но от координатите може да се пита дали извършват цветни снимки и работи ли се със здравната каса. Вероятно, да, но не съм сигурна... Възможно е в частния му кабинет да го хванеш следобед или вечер, най-малкото да те насочи към специалист колега към когото да се насочиш. Късмет.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #9 -: Май 07, 2008, 13:47:58 pm »
извинявам се за невежеството, но как се прави тази цветна снимка 8O
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #10 -: Май 07, 2008, 14:11:07 pm »
Вкарва се контрастно вещество в тръбите и се прави рентгенова снимка. от нея се вижда какво е състоянието на тръбите (дали за запушени или не). Пусни търсачката на сайта и ще намериш и по-подробна информация и мнения на момичета, преминали през тази процедура.

« Отговор #11 -: Май 07, 2008, 14:45:46 pm »
Въпреки,че усещанията по време на ЦС са различни,аз ще ти кажа как мина при мен ,за да  те успокоя.Док ме заведе в Рентгеновото отделение и легнах на самия Рентген/той е като  легло/.Трябва да ти вкара контрастното вещество под някакво налягане и това много прилича на обикновен гинекологичен преглед.Е при мен се оказа,че церквиалния канал е доста тесен,та падна голямо мушкане на инструменти :D,но въпреки това не ме болеше изобщо.После като нагласи инструментите ти вкарва това вещество.Не усещах болка,по скоро тежест и напрежение като при цикъл.Нещо такова.Мен така или иначе не беше страх от каквато и да е болка.Беше ме страх от резултата,да не се окаже,че имам запушени тръби.Е при мен всичко е ОК.За всеки случай преди да тръгна от нас пих 1 Аулин.Но и доста почаках,та сигурно му е минало действието.Не е страшно,само имай доверие на лекаря си!!успех и ако имаш други въпроси-питай!! :D
« Отговор #12 -: Октомври 24, 2008, 12:50:27 pm »
аз пиша от италиа и тук където ще пражия цв.снимка се прави с газ ниакой чувал ли е несто за това...надчвам се да не ме боли много защото мисля че ниамам проблеми...какво ще и кажете...