0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета,може би не съм аз човекът,който трябва да направи това съобщение,но случайно попаднах на него,преглеждайки бг-мама.Смятам,че е много важно за заинтересуваните.Просто копирам текста,така както е публикуван там.Аз вече си записах час.Успех на всички! :D

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В ПЛОВДИВ НА 9 НОЕМВРИ 2008 г.

Специалисти от Медицински ин витро център – Плевен ще проведат безплатни консултации и срещи с пациенти и журналисти на 9 ноември 2008 г. в Пловдив. Екипът на центъра се насочи към Пловдив, поради големия интерес от страна на пациенти от Южна България. След срещите ни във Велико Търново, Габрово, Русе, Враца, Варна и Бургас, към нас бяха отправени предложения за среща в Пловдив.

В Пловдив сме на 9 ноември 2008 г. Консултациите с пациенти на доц. д-р Емилияна Конова, имунолог и д-р Катя Тодорова, ендокринолог, ще бъдат от 10.00 ч. в конферентна зала „Хебър” в хотел „Марица”. Предварителното записване е на тел: 064/ 804 790.

В 12.00 ч. в същата зала ще се проведе пресконференция.

Re: Безплатни консултации в Пловдив на 09 Ноември 2008г.
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2008, 18:39:47 pm »
 :balk_64: Аз като една заклета пловдивчанка , и напатила от пловдивските лекари мога само да ги посъветвам да отидат на тази консултация да видят как работят хората :balk_47:
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
Re: Безплатни консултации в Пловдив на 09 Ноември 2008г.
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2008, 12:48:56 pm »
Леле как пропуснах по-рано да видя това съобщение..за съжаление днес вече няма свободни часове  :(