0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: помощ
« Отговор #20 -: Септември 24, 2008, 15:38:56 pm »
По принцип хората са казали че семейството го прави детето е не примерно подписа в общината и т.н.Но мило момиче ако си мислиш че с едно дете ще задържиш човека до себе си ти си в голяма заблуда-поне според мен.Когато едно семейство е тръгнало да се разпада даже е детето не може да го запази.Седнете,поговорете като разумни хора и решете какво искате.
« Отговор #21 -: Септември 24, 2008, 16:07:50 pm »
По принцип хората са казали че семейството го прави детето е не примерно подписа в общината и т.н.
pimi ние които още нямаме деца , имаме ли семейства според този принцип? 8O
Аз май за първи път чувам че "хората са казали " , такова нещо?!
Но ми се ще да не ги чета тук тези хорски казваници ...по обясними причини.

*
« Отговор #22 -: Септември 24, 2008, 16:27:55 pm »
По принцип хората са казали че семейството го прави детето е не примерно подписа в общината и т.н.
pimi ние които още нямаме деца , имаме ли семейства според този принцип? 8O
Аз май за първи път чувам че "хората са казали " , такова нещо?!
Но ми се ще да не ги чета тук тези хорски казваници ...по обясними причини.

не съм искала да засегна абсолютно никой но ако е прозвучала така моля за извинение
« Отговор #23 -: Септември 24, 2008, 16:52:47 pm »
и аз мисля че не детето прави семейството, а че то е част от него,както мъжа и жената
детето е плод на семейството
и аз нямам все още дете,но се имам за семейна
*

baby_galq

• **
  • 63
  • Мечтите се сбъдват!
« Отговор #24 -: Септември 25, 2008, 14:13:58 pm »
Не това е начина да задържиш мъжа до себе си ,миличка!едно дете не избира своите родители,то няма да има вина за това,ако вие не сте наясно с взаимоотношенията си.Но има право да бъде желано и от двамата си родители и да живее в хармонично семейство,НЕ прави от бъдещото си дете"Жертва на обстоятелствата".Един мъж или е с теб,или не е -средно положение няма.Помисли преди тази важна крачка в живота ви,дано се решат проблемите и да си имате живо и здраво дете.Желая ти го от сърце.Късмет.