Въпреки , че сега вече ми става още по-смешно
, защото е хубаво да има човек чувство за хумор, браво момичета... обаче да ви кажа , че по този начин направени или представени нещата, наистина ни заклеймяват. Да не говарим за некадърните генеколози ,при които повечето от нас са си загубили години, някои дори са пострадали и сега се налага да страдат от стерилитет, не трябва да се толелират такива изказвания и затова сте прави- може би е добре да се направи контра интервю.
Как може лекари и то генеколози уж в областта, да седнат да ми обяснават всичко това-неграмотна ли е тази Монастирска или се подиграва, май не и пука какви ги разправя!
Аз да попитам тогава за "разюздания" живот нещо - като отиде едно момиче да прави аборт в МА например, къде са докторите да седнат да му обяснят как се води разумен полов живот, да поговорят и по този начин да подложат на тест решението на жените тръгнали да правят аборти, като им разясняват, че доста често по вина и на самите тях, след абортите може да се получат усложнения и това води до стерилитет и въобще как да се предпезват от заболявания предавани по полав път и че много от тях протичат без симтоми или без изявени такива и това докарва до стерилитет. Те са хората които всеки път когато имат възможност би трябвало да разясняват всичко това или имат сливи в устата, а иначе знаят пари да искат за всяко нещо?!
А, да забравих - и да кажат естествено, че като се успокоите и ще стане , не се притеснявайте, вместо да потърсят проблема, а може би са некадърни много от тях и не могат да го сторят?!
Много въпроси изникват след такива изказвания, къде са преди това, те които са учили за това да ни предпазват, а не да ни дават етикети и да ни слагат в разни групи заради своята немърливост и некадърност!