0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
Здравеи те аз немога да опиша какво ми се случи днес закаснява ми някаде 1седмица и днес реших да си направя тест и тои показа +++ ходох до аптеката и купих оше 2 и тех направих и те +++ и веднага тръгнах за нашата болница за преглед и те ме прегледаха  и ми потвардиха че има бременост в 6седмица,Аз оше немога да повярвам зашото има едно инвитро и два трансфера на зарразени ембриони и всеки ми казваше че е невазможно по естествен пат да забременея,И затова ми требва някои лекар от София Майчин дом  дом за преглед и за проследяване на бремеността,Много ше съм благодарна ако някои ми даде някакви насоки и кординати на някои лекар,
*
Re: Добър АГлекар за проследяване на бременост
« Отговор #1 -: Август 24, 2010, 17:25:17 pm »
Честито! Попитай в темата на бременните!

Лека бременност!

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #2 -: Август 24, 2010, 18:25:40 pm »
rumi 84 ,честито !!!!Това е прекрасна новина !Наистина стават чудеса!!!!Лека бременност и дано всичко е наред и да гушкаш  своята рожба!

помня те от темичките за д-р Владимиров  и много се радвам за споходилото те щастие!

« Отговор #3 -: Август 24, 2010, 21:22:39 pm »
здравейте, аз също се интересувам от това. Мисля, че в тази тема се обсъждат клиники и лекари. Моля, кажете при кой ходите на ЖК и отделно за проследяване на бременността. Дали е най-добре в клиника за стерилитет, където са запознати с проблемите ни или там където ще се ражда живот и здраве (и където би трявбало да се покрива от ЗК)?